Catarina König: ”Jag har bara kört på ändå”

29 feb, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT, Press.
Catarina König
Hon är en av Sveriges mest framgångsrika kokboksförfattare och matinfluencers – men hur trivs hon med sin tillvaro?
Femina checkar läget med dubbla Sveriges mästerkock-vinnaren Catarina König!
Annons
5 kändisar som startade sina karriärer i dokusåporBrand logo
5 kändisar som startade sina karriärer i dokusåpor

Sinnestämning

– Den är mycket bra. Jag har tidigare haft jättemycket nästan känt väggen framför mig, men nu har jag blivit duktig på att återhämta mig och har börjat med yoga. Sinnesstämningen man får där tar man med sig resten av dagen sen.

När var du nära att gå in i väggen?

– Från 2016 till 2023 var väggen nära, men jag har bara kört på ändå, jag är en sådan som inte ger upp. Jag märkte att jag fick symptom, som torgskräck när jag gick i butiker, men jag bara sket i det, och det är inte heller bra. Nu säger jag nej till betydligt mer saker än tidigare. Jag vill ju bli gammal också.

Kärlekslivet

– Det är bra, det är på topp. Jag tror jag lever med en av de bästa man kan leva med.

Ekonomi

– Den är bra. Både jag och min man jobbar väldigt hårt, min man är också egen företagare. Vi jobbar väldigt mycket, men eftersom han också jobbar en hel del hemifrån känner jag att vi får mycket tid tillsammans ändå. Vilket jag uppskattar.

Stilen

– Den är alltid på topp, jag tycker det är så jäkla kul med kläder. Det blir många påsar från Wakakuu som kommer hem till mig, och & Other stories älskar jag också. Eftersom vi bor i Sigtuna blir det mycket nätshopping, det är inte bara att kila ner på stan. Men jag vill inte att vanliga butiker ska försvinna heller.

Framtidsplanerna

– Jag trivs där jag är nu, när jag har fått bukt på stressen. Jag har så mycket kul på G, så jag önskar bara att det fortsätter som det är.

3 ögonblick vi minns från Kockarnas kampBrand logo
3 ögonblick vi minns från Kockarnas kamp
Annons