Elin Rantatalo: ”Kärleken har hållit i 17 år”

25 mar, 2024 
AvAino Oxblod
FotografPrivat.
Elin Rantatalo.
Efter en lång, kall vinter kommer vändningen – och hon hittar en ny stil.
Femina checkar läget med författaren, frisören och Femina-bloggaren Elin Rantatalo!
Annons
Elin drabbades av mördarbakterie – hör hennes berättelseBrand logo
Elin drabbades av mördarbakterie – hör hennes berättelse

Sinnesstämning

– Just nu är sinnesstämningen någonstans mellan att jag lämnar den mörka vintern bakom mig och börjar känna vårpirret i kroppen, jag ska ut i trädgården i helgen. I mars känner jag mig väldigt tillfreds och har ett skönt flow. Man blir en annan människa av ljuset.

Kärlekslivet

– Det är lika strålande som för 17 år sedan, när jag träffade min man. Det låter klyschigt, men det har legat på en jämn nivå sedan dess, det är tryggt och lugnt.

Ekonomin

– Den är stabil och som förväntad. Utgifterna är desto fler, och boräntorna är för höga. Lite mer balans mellan inkomst och utgifter hade man önskat sig.

Stilen

– Den är snart på topp nu. Jag är ingen som följer trender slaviskt, det som varit trendigt har inte tilltalat mig – låga midjor är inte min grej. Men jag är jättesugen på årets vårmode, för det är klassiskt snyggt och går att applicera på min stil. Det är jeans och vit skjorta, och feminina snitt. Jag är en ”jeans och t-shirt”-tjej. Sen gillar jag att använda kontorsvästen som linne tillsammans med jeans.

Framtidsplanerna

– Jag är en drömmare, så planer och drömmar finns. Jag har funderat på om jag ska skriva en till bok. Men jag har haft mycket fokus på mina föreläsningar. Jag är inte den som styr upp mitt liv i planer, man vet aldrig hur det blir.

Feminista - Lindex Award: Elin RantataloBrand logo
Feminista - Lindex Award: Elin Rantatalo
Annons