Madeleine Westin: ”Roligt att ha ambitioner”

14 mar, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Madeleine Westin.
I över 30 år har hon synts i TV4 – men hur står det egentligen till med den populära tv-meteorologen Madeleine Westin?
Femina checkar läget med TV4-profilen Madeleine Westin!
Annons
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärerBrand logo
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

Sinnesstämning

– Den är ganska bra. För det mesta brukar jag vara positiv, men man kan ha sina utmaningar ibland, som att fatta privata beslut kring gården vi bor på, eller jobbgrejer eller något med ungarna.

Kärlekslivet

– Det är bra. Vi är ganska duktiga på att göra små utflykter i vardagen! Det behöver inte vara mer än att man tar med en termos kaffe ut i skogen, eller att man åker på en dagsutflykt ihop. Ibland går vi på spa, men det är inte så ofta.

Annons

Ekonomin

– Det är tuffare tider nu, det är det nog för alla. Men det står bra till, man får tänka ett varv till bara, men det gäller alla.

Stilen

– Det är lätt att tappa bort sig när det är grått, tråkigt och trist, fast det är då man behöver sin stil som mest. I dag finns det så mycket bra second hand och återvunna kläder, det har jag inget problem att köpa. Min dotter som bor i USA berättar att det är vanligare att man hyr kläder, det är kanske supersmart.

Framtidsplanerna

- Jag tycker alltid det är roligt att ha ambitioner. Ibland får jag tänka ett varv till och försöka landa i de projekt jag har, inte bara skapa nya. Ser man till framtiden i yrken så händer det mycket med AI, som jag vill berätta om eller använda i arbetet.

"Nyhetsmorgon" - profilerna som försvann - så lever de idagBrand logo
"Nyhetsmorgon" - profilerna som försvann - så lever de idag
Annons