Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteratur

Bokredaktören: Här är de 3 bästa pocketböckerna i april

27 mar, 2023 
AvKenneth Gysing
Pocketbok april 2023
Letar du efter en härlig pocketbok att ha näsan i under påskledigheten? Feminas bokredaktör Kenneth Gysing listar den bästa läsningen i april!
Annons
Vad är grejen med Det mest förbjudna?Brand logo
Vad är grejen med Det mest förbjudna?

Få saker är väl härligare än att bli uppslukad av en bok? Här är tre pocketböcker, som du enkelt kan ta med dig på bussen, resan eller till lantstället – och som garanterat kan bjuda på läsglädje!

En dotters arv, Nora Roberts (Albert Bonniers förlag)

En dotters arv av Nora Roberts

Adrian Rizzo växer upp med sin mamma, med ett framgångsrikt företag i träningsbranschen. När pappan plötsligt dyker upp och försöker döda henne (men dör själv) förändras allt.

Annons

Hekneväven, Lars Mytting (Wahlström & Widstrand)

Hekneväven, Lars Mytting

Lars Mytting har kallats för Norges svar på Selma Lagerlöf. I nya romanen, som tar sin början 1903 sörjer prästen Kai Schweigaard döda kärleken Astrid Hekne. Han är besatt av att hitta den hedniska bildväven, Hekneväven. Storslaget, dramatiskt, om norsk historia!

Svartfågel, Frida Skybäck (Polaris)

En ung kvinna jagas ut på isen på Vombsjön i Skåne, går igenom och drunknar. Hon uppvisar skador som inte har koppling till olyckan. Polisen Fredrika Storm utreder fallet med nya kollegan Henry Calment. Vemodig spänning, mörka familjehemligheter!

Annons