Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Skaparen av Call Me By Your Name släpper tv-serie på HBO

09 jul, 2020 
AvAnais Gonzalez Cruz
I höst har We Are Who We Are premiär på HBO, en ny dramaserie om två amerikanska tonåringar på en militärbas i Italien. Bakom projektet står Luca Guadagnino, regissören av Call Me By Your Name.
Annons

Luca Guadagnino är en regissör, manusförfattare och producent som bland annat blivit känd för produktioner som A Bigger Splash, I Am Love och Suspiria. Men hans största succé är utan tvekan Call Me By Your Name.

Filmen, som av många kallades för ”årets stora gayfilm” när den släpptes 2017, hyllades av kritikerna och nominerades till såväl Oscars som Bafta-utmärkelser.

Handlingen baseras på romanen av André Aciman med samma namn och utspelar sig på 1980-talet i norra Italien. Under en särskilt varm sommar möter tonårspojken Elio (Timothée Chalamet) den äldre studenten Oliver (Armie Hammer), något som kommer att förändra hans liv.

En bild från filmen Call Me By Your Name.
Call Me By Your Name hade biopremiär 2017.

Står bakom We Are Who We Are på HBO

Nu är Luca Guadagnino aktuell med ett nytt projekt. I september har We Are Who We Are premiär på streamingtjänsten HBO, en miniserie i åtta delar om ung kärlek och vänskap som också utspelar sig i Italien:

Annons

Serien handlar om två amerikanska ungdomar, som bor på en amerikansk militärbas i Italien, deras vänskap, första kärlek, identitet och all den ångest som kan drabba oss under tonåren. Något som förstås händer överallt, men just i detta fall som en liten amerikansk bit av Italien,”, skriver HBO i ett pressmeddelande.

Här lär vi känna Fraser (Jack Dylan Grazer), en blyg 14-åring som flyttar från New York till militärbasen med sina två mammor. Där träffar han Caitlin (Jordan Kristine Seamón), en modig tjej som kan prata flytande italienska efter att ha bott på basen i flera år med sin familj.

I dagarna släpptes en kort teaser som du verkligen ska spana in om du är ett fan av Call Me By Your Name. Se den här nedan!

We Are Who We Are – teaser:

Foto: HBO//TT

LÄS MER:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons