Så blir din kärlekssommar – enligt astrologin
1:21

Efter reklamen: Så blir din kärlekssommar – enligt astrologin

(1:21)

Slå på ljud

Kärlek kan komma till en när man minst väntar det – och i vilket skede som helst i livet. Det vet Joy Morrow-Nulton och John Shults bättre än de flesta. De två 95-åringarna föll för varandra och blev kära under nedstängningen av New York under coronapandemin, och har nu valt att gifta sig.

Både Joy och John har blivit änka och änkling två gånger, och paret började dejta i maj 2019. Det var dock först under pandemin 2020 som de föll ordentligt för varandra och blev ett par, när de blev beroende av varandra under den isolerande nedstängningen i New York där de bor. De två tycker om att ta bilturer tillsammans och promenera längs Hudsonfloden.

Linnea lämnade relation efter fem år – sa upp sig för att bo i bil med sin hund

När John Shults bestämde sig för att han ville gifta sig med Joy Morrow-Nulton så friade han – men fick nej. Det skulle dröja flera frierier innan Joy till slut sa ja till att bli Johns fru.

Vaccinerades – och gifte sig

Efter att båda 95-åringarna hade fått sin andra vaccinspruta så gifte de sig den 22 maj under en fin ceremoni i New York, med 50 gäster. Joy blev förd till altaret av sin son, och bröllopet hölls av Johns son, pastor Pete Shults. Det nygifta paret passade också på att fira sina 95-årsdagar – de fyller år med 12 dagars mellanrum.

Joy Morrow-Nulton berättar att hon förstod snabbt att John var kär i henne.

– Jag visste att han älskade mig. Han brukade ringa och fråga: ”Vad ska vi äta till lunch? Var ska vi promenera i dag?”, berättar hon i The New York Times.

7-åriga pojken räddade livet på pappa och lillasyster efter vattenolycka

Att hitta en man i sin ålder har inte varit lätt.

– Det är sant att det inte finns många män i min ålder. Och även om vi båda är 95 år så är jag 12 dagar äldre. En av mina vänner så: ”Åh, Joy, du är en puma”.

John Shults är glad över att ha en partner på ålderns höst.

– Jag är inte ensam längre. Jag tror inte att vi kommer tröttna på varandra.

Källa: VT.

Främlingar tror de är far och dotter – Cassandra, 26, och Jonnny, 69, är kära

Mest läst