Summer Trent Garcia och Dani Walsh med sonen Sage.
3 tips för att få en lycklig bonusfamilj
1:35

Efter reklamen: 3 tips för att få en lycklig bonusfamilj

(1:35)

Slå på ljud

När 28-åriga Summer Trent Garcia i Florida födde sitt första barn i september så såg förlossningen lite annorlunda ut än vad den brukar göra för de flesta. Med i sjukhusrummet var inte bara hennes make JJ Garcia, 32, utan också hans exfru, 29-åriga Dani Walsh.

– Jag var hennes doula. Jag ville vara där och hjälpa henne med värkarna, säger Dani Walsh till Daily Mail.

Men att Dani skulle vara på Summers förlossning var långt ifrån självklart från början. När de två först fick höra talas om varandra 2018 rådde det iskyla dem emellan.

Summer, som är personlig tränare, träffade professionella brottaren JJ på gymmet i maj 2018, och de två blev snabbt ett par. Då hade JJ:s relation med Dani tagit slut bara några månader tidigare, efter att de haft en av-och-på-relation i tio års tid, fått dottern Lydia tillsammans och varit gifta. I Danis ögon var Summer en kvinna som förstörde hennes relation med JJ.

Vändningen efter frieriet

Men när JJ friade till Summer på Thanksgiving 2020 bestämde sig Summer för att ta kontakt med Dani och få en bättre relation med henne – för bonusdottern Lydias skull.

Paret adopterade en dotter – då blev frun gravid med trillingar

– Jag sa ”vi kommer behöva snacka vare sig du vill det eller inte”. Lydia förtjänar att ha människor i sitt liv som kan kommunicera med varandra. Så vi möttes upp på en drink och insåg att vi hade massor gemensamt. Där tog vår vänskap fart, säger Summer till Daily Mail.

Det dröjde inte länge innan Summer och Dani blev bästa vänner, och började umgås ofta med varandra – de tycker om äta middag, ta ett glas eller göra naglarna tillsammans. När Summer blev gravid var det Dani hon vände sig till för tips och råd under graviditeten.

– Hon har också fått barn med JJ, hon vet hur det är att bära hans barn, säger Summer Trent Garcia till Daily Mail.

@ssummer.trentgarcia

Replying to @Lina Kenneally-Ayres She wasn’t just okay with my step daughter being there… she was so much more than that 🥲🩷🥹 @Dani #babymama #laboranddelivery #growth #strength #support #friendship

♬ She Is Exactly Who God Created Her to Be - Quezzy The CEO

Alla var med på förlossningen

När Summer födde sonen Sage var både JJ, Dani, Lydia och Summers mamma i rummet – och bonusdottern Lydia fick klippa navelsträngen.

– Det var ett fantastiskt ögonblick. Han är min bonusson, säger Dani.

JJ konstaterar att familjen har kommit långt på sin resa tillsammans, och Summer håller med.

– Det är underbart att ha den här teamdynamiken. Vi gjorde en vändning från fiender till bästa vänner. Alla kan göra det.

Mest läst