Trendar: InredningMat och dryckResor

5 snabba frågor med Alice Bah Kuhnke

02 mar, 2020 
AvIda Gustafsson
Vi bad EU-parlamentarikern Alice Bah Kuhnke (MP) att svara på fem snabba frågor om vad hon gör för att må bra, vad hon har för guilty pleasures och när hon ljög senast.
Annons
5 snabba frågor Alice Bah KuhnkeBrand logo
5 snabba frågor Alice Bah Kuhnke

Feminas Malin Roos mötte Alice Bah Kunhke i Bryssel för en stor intervju och passade samtidigt på att ställa de 5 snabba och lite mer lättsamma frågor. Här har ni svaren!

Vilken är den största missuppfattningen om dig?

— Eh, ja, det finns nog flera… Men den största, jag vet inte om det är en missuppfattning. Men det finns dem som tror att jag är en partyprinsessa. Det är nog en av de roligaste! För alla som känner mig eller som har jobbat med mig vet att jag är världens tråkigaste människa! Jag går aldrig ut, jag dricker inte alkohol, jag gör liksom ingenting och jag lägger mig helst klockan tio, nio allra helst.

Senaste sms?

– Jag skickade ett sms alldeles nyss, ”Pappa hämtar Nina”.

Vilket är ditt bästa tips för att må bra?

– Äta mycket och ofta!

– Veganskt?

– Ja, det gör jag, men jag tror att alla mår bra av att äta så mycket man kan!

Vad har du för guilty pleasures?

– Guilty pleasure? Då ska det alltså vara något man skäms över på riktigt? Men det är nog att titta på, åh jag tycker att det är underbart, jag skäms inte ens, det är att titta på Kardashians, går det fortfarande? Men typ något sånt där Hollywoodfruar, nåt som man bara kan stänga av till, som handlar om någonting helt… det finns nog de som tycker att man ska skämmas för det. Men tyvärr händer det inte tillräckligt ofta, det kanske var ett år sen eller så sen sist. Men det med plockgodis skulle jag titta på, underbart. Jag skäms inte alls!

När ljög du senast?

– Ja, eh, det gör jag ju inför barnen relativt ofta. Hoppas att de inte ser det här! Men det är säkert…när jag ljög jag senast? Det är sannolikt igår, det var något tjat och ”jaja, jag har gjort det” och så hade jag inte gjort det.

FOTO: Magnus Liam Karlsson

Annons