Trendar: InredningMat och dryckResor

Så får ni kärleken att hålla livet ut

28 jul, 2021 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Befinner du och din partner er i en svacka som ni drömmer om att ta er ur? Här är fem tips på hur ni skapar förutsättningar för kärleken att hålla livet ut!
Annons
5 tips hur du går vidare när din relation tagit slutBrand logo
5 tips hur du går vidare när din relation tagit slut

Vill du leva ett långt och lyckligt liv tillsammans med din partner? Här listar vi fem värdefulla tips för att lyckas med relationen:

1. Våga prata om dig själv

Du och din partner konverserar säkert dagligen, men har du tänkt på vad dialogerna egentligen handlar om? Testa att släppa loss och våga prata om era egna mål och drömma, hur ni planerar att uppnå det ni strävar efter och vad som gör er riktigt stolta. Det kommer upplevas som både attraktivt och inspirerande.

2. Fortsätt dejta varandra

Bara för att du och din partner varit tillsammans ett tag behöver ni inte sluta dejta. Tvärtom. Att gå på dejt med sin kärlek skapar en känsla av pirr som på riktigt är bra för relationen. Och du, kom ihåg att det inte behöver vara komplicerat. Det viktigaste är att det blir av!

Annons

3. Tävla mot varandra

Du och din partner är ett team som ställer upp för varandra i vått och torrt, precis som det ska vara. Men, ibland kan den starka sammanhållningen göra att känslan av mystik och spänning försvinner. Lösningen på problemet? Hitta tillfällen då ni kan utmana varandra och gå från team till konkurrenter. Det kommer göra susen för passionen.

4. Inför en teknikfri zon

Det här låter fyrkantigt, men gör garanterat underverk. Genom att bestämma en specifik tidpunkt eller plats där telefoner, paddor och datorer ej får förekomma försäkrar ni er om att det alltid finns utrymme för er att umgås och bara vara.

5. Sluta aldrig drömma om framtiden

Sist men inte minst, sluta aldrig drömma. Oavsett om du och din partner står i startgroparna med att bygga ett liv tillsammans, eller precis har vinkat hejdå till era barn som ska flytta hemifrån är det viktigt att ha gemensamma mål och visioner. På så sätt blir ni ett sammansvetsat team som alltid backar varandra.

Artikelinspiration: Psychology Today, Womens Health

Foto: TT

Annons