Kvinnlig hantverkare.
10 saker som kassapersonalen stör sig på att du gör i matbutiken
1:08

Efter reklamen: 10 saker som kassapersonalen stör sig på att du gör i matbutiken

(1:08)

Slå på ljud

Sms:a inte sent på kvällen

Det är fredagskväll, ni har druckit lite vin och kommit på den här nya jättesmarta saken du vill göra, kul! Men ni behöver inte skicka ett sms kl 23.15 och meddela det EXAKT just då, skriv ett mail så tar vi det på måndag på arbetstid istället.

Städa hemma

Ni vet att det ska komma någon och jobba i ert kök. Plocka gärna undan smutsig disk och andra saker som står och dräller, håll gärna golvet någorlunda rent från matrester om ni vet att någon ska ligga och arbeta på det. Diska gärna diskmaskinen innan om ni vet att någon ska jobba med den, filmjölk och matrester doftar inte toppen.

5 saker som receptionisten stör sig på att du gör

Gör i ordning arbetsytan

Överlag: städa gärna undan där ni vet att vi ska arbeta, ert hem är vår arbetsplats och det vore ganska skönt att slippa agera flyttfirma.

Kom med ändringar i tid

Om ni vill göra ändringar av något, kanske är det en färg som inte känns helt rätt? Nämn det då gärna under tiden man jobbar och inte efter några dagar när allt helt är klart.

Undvik att vara publik

Om ni är hemma, försök gärna hålla er lite ut vägen. Vi förstår att du tycker det är intressant och kul att se på men det är inte lika kul att arbeta med publik.

Ica-kassörskan: Det här är det värsta kunder kan göra

Ta inte ut ilska på hantverkarna

Vi förstår att det kan vara jobbigt att renovera, men snälla – projicera inte alla era känslor på oss. Vi försöker bara göra vårt jobb och vill bara bli klara så snabbt som möjligt. Det är trots allt frivilligt att bygga om.

Elin heter egentligen något annat.

Mest läst