Trendar: InredningMat och dryckResor

Här är bästa julklapparna för varje stjärntecken

02 dec, 2020 
AvNina Nyström
Vem behöver tomtar och önskelistor? Våra stjärntecken avslöjar mer än väl vilka som är de mest uppskattade julklapparna.
Annons
Bästa julklapparna för varje stjärntecken (FEMINA)Brand logo
Bästa julklapparna för varje stjärntecken (FEMINA)

Att köpa presenter är mysigt och kul – om man får till något som känns personligt och mitt i prick. Ibland kan det dock vara SÅ svårt att komma på vad det skulle vara. Kanske ska du prova att backa bandet och ta hjälp av stjärnorna? De kan ju som bekant berätta både en och två saker om oss.

Lyckas med ditt julklappsköp – här är de mest lyckade presenterna enligt astrologin och våra stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Väduren är en otroligt engagerad och energifylld person som älskar att utvecklas och utmanas. Satsa på en adrenalinsprutande upplevelsepresent eller ett kul (lite svårt) spel? Tävlingsmoment är alltid uppskattat, kanske en pulsklocka så att väduren kan hålla koll på sina framsteg?

Oxen 21/4-20/5

Oxen älskar lyx, vackra ting – och mat. Kvalitetschoklad, champagne eller ett presentkort på en riktigt fin restaurang kommer gå hem. Eller varför inte en glammig kokbok – kanske Sofia Woods nya? En väldoftande parfym eller en tröja i kashmir kommer också att uppskattas.

Annons

Tvillingen 21/5-21/6

Tvillingen kan vara lite svårt att förstå sig på, och därför också svår att köpa presenter till. Men de älskar att lära sig saker, så kanske en bok som grottar ner sig i ett ämne din tvilling tycker om eller en pillrig utmaning för hjärnan?

Kräftan 22/6-22/7

Kräftan är en riktig hemmakatt och känslomänniska. En stark bok eller lyxiga och mjuka hemmakläder kommer göra succé. Den sentimentala kräftan sätter också stort värde i personliga och hemgjorda gåvor. Varför inte en fotobok med minnen från när allt var som härligast?

Lejonet 23/7-22/8

Lejonet är en riktig kråka och älskar allt som ser dyrt ut! En trendig pälsjacka kanske kan få lejonet att leva ut lite vardagsglam? Eller biljetter till någon överdådig show framöver? Fast egentligen blir allt med guld bra.

Jungfrun 23/8-23/9

Jungfrun älskar att hålla ordning – och om hen inte redan har Marie Kondos bok, är det en klockren present! Vackra förvaringslådor, ett ångstrykjärn eller kanske en bullet journal kommer göra din jungfru glad.

Annons

Vågen 24/9-23/10

Ett vackert och harmoniskt hem är viktigt för vågens välmående så en inredningsdetalj som skänker extra lyx till hemmet går alltid hem. Vågen älskar också att njuta och koppla av, så ett presentkort på en spaupplevelse eller massage kommer göra succé.

Skorpionen 24/10-22/11

Skorpionen uppskattar alltid ett mysterium, så en god deckare, en bok om något lite mörkt ämne är klockrent– eller varför inte en hemmaversion av exit games? En riktigt fyllig flaska vin eller kanske en kaffemaskin så att skorpionen kan göra kaffe svart som natten är andra heta tips.

Skytten 23/11-21/12

Skytten längtar efter äventyr och drömmer om en resa. I brist på resande, kanske något smart att ha med sig på vinterutflykter och -äventyr kan passa? Skytten kan ju också (som du säkert vet) vara lite av en Besserwisser, så spelet med samma namn är ju svårt att motstå om du är lite av en retsticka.

Stenbocken 22/12-20/1

Arbetsmyran Stenbocken kanske kan uppskatta något smart tillbehör till hemmakontoret eller bok om investeringar och aktier. Samtidigt kan plikttrogenheten ta över stenbocken lite väl ibland, så du kan också satsa på något som får hen att skratta och leva ut rejält?

Annons

Vattumannen 21/1-19/2

Vattumannen tycker själv om andlighet och symbolik, så något på just ämnet astrologi, eller en bok på ett existentiellt ämne lär uppskattas av den djupsinnige vattumannen. Eller varför inte något välgörenhetsrelaterat, det passar den engagerade vattumannen perfekt.

Fisken 20/2-20/3

Fisken älskar att skapa, så kanske ska du satsa på någon typ av hemmapyssel eller en digital kurs i något kreativt? Och så älskar fisken att drömma sig bort, så ett abonnemang på en streamingtjänst kommer uppskattas av fisken. För att inte tala om en romantisk getaway.

Bild: TT/Unsplash

LÄS MER:

Annons