VIDEO: Fem favoriter från Femina – Iphone-special
1:19

Efter reklamen: VIDEO: Fem favoriter från Femina – Iphone-special

(1:19)

Slå på ljud

Om du använder dig av en Iphone i vardagen känner du garanterat igen dig i det här: Du har skrivit ett meddelande och inser att det blivit något fel mitt i texten, men när du ska sätta textmarkören på rätt ställe så hamnar den någon helt annanstans, och det krävs flera försök för att få den dit du vill.

Men så behöver du inte ha det längre – det finns nämligen ett enkelt knep som tar bort sådana problem på telefonen. Trots att det är en så utbredd utmaning är det få som känner till hur mycket enklare det kan bli att använda mobilen med hjälp av mellanslag.

Smarta Iphone-knepet – lär dig skriva snabbare enkelt

I en video som blivit viral visas det enkla tipset upp, och det är minst sagt många som erkänner att de aldrig hört talas om knepet förut, men som säger att de nu ska börja använda det dagligen.

Så här använder du mellanslag på ett smart sätt

Vad går tipset ut på då? Jo, så här: När du vill flytta markören i texten på ett lättare sätt så håller du in mellanslag på tangentbordet. Då kommer hela tangentbordet förvandlas till en större ”musplatta”, och du kommer lättare kunna styra vart du vill sätta markören i texten. Det här går att använda i alla appar där du får fram tangentbordet – exempelvis i Meddelanden, Anteckningar och dina sociala medier-appar där du skriver text.

Funktionen är inte ny, men då det är få som har känt till den tidigare så har den nu fått stor spridning.

Så skyddar du din mobil mot intrång

Testa själv och se hur mycket enklare ditt mobilliv blir nu!

SE OCKSÅ: Fem ovärderliga Iphone-funktioner alla föräldrar borde känna
1:26

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Fem ovärderliga Iphone-funktioner alla föräldrar borde känna

(1:26)

Slå på ljud
Mest läst