Trendar: InredningMat och dryckResor

Jon Henrik Fjällgren ska bli pappa – första orden om lyckan

30 jun, 2020 
AvJessica Rådne
Jon Henrik Fjällgren och flickvännen Maret Nystad ska bli föräldrar.
Nu berättar artisten om den stora lyckan i ett inlägg på Instagram.
– Vi väntar på dig, din mor och jag och vi är så spända på att få se dig, skriver Jon Henrik.
Annons

Artisten Jon Henrik Fjällgren, 33, fångade det svenska folkets hjärtan när han jojkade i TV4:s Talang 2014. Vid säsongsavslutningen stod det klart att Jon Henrik hade kammat hem vinsten i programmet. Sedan dess har han blivit en av Sveriges mest folkkära artister och synts till i flera olika tv-sammanhang, som bland annat Melodifestivalen, Let’s dance och Stjärnors stjärna.

Gravidlyckan med Maret Nystad

Under måndagskvällen avslöjade Jon Henrik Fjällgren att han och flickvännen Maret Nystad har tagit nästa steg i sin relation – paret väntar nämligen barn. I ett inlägg på Instagram delar nu Jon Henrik med sig om lyckan över att bli förälder.

Din jojk spelades igår kväll och jag vet att du hörde den fina du. Ikväll tänkte vi berätta om dig. På grund av att texten går för fort i filmen så skriver Jag den här också. Det finns något vi vill berätta. Något stort kommer att hända i våra liv. (Vi skall bli föräldrar)”, skriver Jon Henrik till ett videoklipp på Instagram och fortsätter:

Annons

Detta hade jag aldrig kunnat trott och jag är så stolt över dig älskade Maret. Älskar dig fina du och du kommer att bli en fantastisk tjidtijie. Vi väntar på dig, din mor och jag och vi är så spända på att få se dig. Vi skall skydda dig mot alla faror och älska dig för evigt, gieries maana. Kära barn”.

Jon Henriks succé i TV4-programmet

Under våren har Jon Henrik medverkat i TV4:s Stjärnornas stjärna. I programmet, där kända svenska artister tävlar i olika musikgenrer, gjorde Jon Henrik stor succé. Vecka efter vecka tog han sig an allt ifrån dansband till hårdrock och efter sina framträdanden hyllades han rejält i sociala medier.

Jon Henrik tog sig hela vägen till finalen av programmet men det var till slut David Lindgren som kammade hem vinsten.

Relationen med flickvännen Maret

Jon Henriks flickvän Maret har alltid funnits på plats och stöttat när Jon Henrik tävlat i olika program. Men inför premiären av Stjärnornas stjärna tvingades programmet göra en blixtändring. På grund av coronaviruset kunde nämligen ingen publik närvara på plats och därför kunde inte heller Jon Henrik ha sin kära Maret som stöd i kulisserna.

Annons

När Hänt träffade Jon Henrik på pressträffen inför premiären av Stjärnornas stjärna förklarade han att det hade varit en intensiv vår. Det hårda arbetet hade nämligen lett till att han och Maret inte hade lika mycket tid tillsammans som vanligt.

Men när programmet väl drog igång stöttades han av nära och kära. Det visade sig till och med vara så att familjen chockades av hans kunskaper inom andra musikgenren än jojk.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons