Trendar: InredningMat och dryckResor

Inspireras av kändisarna – fina barnnamn från 2021

29 mar, 2021 
AvNina Nyström
AvNina Nyström
Carina Berg, Penny Parnevik och Prinsessan Sofia
2021 blir ett riktigt babyboom-år i kändisvärlden. Listan av kändisar som firade in 2021 som gravida är lång, och nu har många av bebisarna fötts. Kolla in, och inspireras av, alla de fina babynamnen här.
Annons
Här är de mest populära namnen på bebisar 2020Brand logo
Här är de mest populära namnen på bebisar 2020

Ja, bebisnyheterna har onekligen avlöst varandra det här året. De närmaste månaderna väntas dessutom flera kändisbebisar göra entré – och med all sannolikhet kommer många fler kändisar både hinna annonsera graviditeter och föda barn innan året är slut. Listan kommer därför såklart att uppdateras löpande.

Kändisbebisar födda 2021 – så heter de

Pebble

I slutet av februari föddes Penny Parnevik och Douglas Murrays andra barn, dottern Pebble. Storebror Atticus är 1,5 år.

Annons

Juno

Juno Karin Elsa Berg. Så heter Carina och Erik Bergs nyfödda dotter, som såg dagens ljus i mitten av mars.

Annons

Danilo

Kenza Zouiten och Aleks Subosic fick i början av mars sin andra son, som fick namnet Danilo. Så fint!


Julian, Herbert, Folke

Prins Carl Philip och prinsessan Sofias nytillskott fick namnen: Julian Herbert Folke. Namnet Julian har ingen kunglig anknytning, utan valdes helt enkelt för att prinsparet tyckte att det var ett fint namn. Vi gissar att även lillprinsens mellannamn kommer att stiga i popularitet de närmaste året?

Annons

Ilse

Julia Bergman är sedan tidigare mamma till Milan och Zelda, och i början av februari fick hon och Dennis Everberg sin andra gemensamma dotter, Ilse.

August

Skådespelerskan Mandy Moore blev mamma för första gången när sonen August kom till världen. Namnet knyter ihop säcken genom att paret fick veta att de var gravida i just Augusti, en månad som dessutom på engelska börjar på A som i Amanda (Mandy Moores födelsenamn) och slutar på T som i Taylor (Goldsmith), bebisens pappa.

Annons

Mae

Hillary Duff och Matthew Koma blev nyligen föräldrar till sin andra dotter, som de döpt till Mae James Bair. Storasyster heter Banks Violet Bair och storebror heter Luca.

Tuulikki

I mitten av februari föddes Elsa Hosk och danske Tom Dalys dotter ”Tuuli”, vars fullständiga namn är Tuulikki Joan. Tuulika betyder liten vind på finska, och är namnet på en finsk skogsgudinna. Tuuli är döpt som en hyllning till Elsas finska mamma Marja, som också hon heter Tuulikki.

Annons

Sylvester, Apollo

I början av mars födde modellen Emily Ratajkowski sitt första barn, sonen Sylvester Apollo Bear. Pappa är Sebastian Bear-McClard.

Förutom de nämnda ovan har även exempelvis Malin Olsson, Kit Harington och Rose Leslie samt Karlie Kloss fått barn, men har i skrivande stund ännu inte avslöjat deras namn. Andra kändisar som väntas få barn 2021, hittar du här.

Foto: Instagram/TT

Annons