Trendar: InredningMat och dryckResor

Kärlekspar som spelat förälder och barn på film – SÅ märkligt!

28 jan, 2021 
AvMalin Ny

Man kan inte styra över vem man blir kär i. Det kan nog de här skådespelarna skriva under på, då de föll för varandra – trots att de spelade förälder och barn i serier och filmer.

Annons
Kärlekspar som spelat förälder och barn på filmBrand logo
Kärlekspar som spelat förälder och barn på film

Att som skådespelare bli kär i sin motspelare är inget konstigt, att träffas på jobbet är trots allt väldigt vanligt. Men att bli kär i någon som spelar ens förälder, eller barn, kan verka lite udda.

Här är kärleksparen som spelat förälder och barn på film!

JOELY RICHARDSON OCH JOHN HENSLEY

Joely Richardson och John Hensley spelar mor och son i serien Nip/Tuck. Det är en åldersskillnad på 12 år mellan dem, och de ska ha dejtat varandra precis efter det att den andra säsongen av den populära serien haft premiär.

Annons

DAVID TENNANT OCH GEORGIA MOFFETT

David Tennant, kanske mest känd för sin roll i Broadchurch, träffade sin blivande fru Georgia Moffett när de spelade pappa och dotter i serien Doctor Who. Även om åldersskillnaden spontant till en början ser ut att vara större, är det bara 14 år mellan makarna. Paret gifte sig i december 2011 och har nu fem barn tillsammans.

COLIN FARRELL OCH ANGELINA JOLIE

Egentligen är det helt otroligt att Colin Farrell spelade Angelina Jolies son i filmen Alexander eftersom de i stort sett är jämngamla – Farrell är bara ett år yngre än skådespelerskan. Paret har aldrig bekräftat att de dejtade men ryktas ha träffats i flera månader i samband med inspelningen av filmen.

Annons

JOHN TRAVOLTA OCH DIANA HYLAND

Skådespelarna Diana Hyland och John Travolta började dejta varandra efter att ha spelat mamma och son i tv-filmen The Boy in the Plastic Bubble. Paret var tillsammans ända till det att Hyland, som var 18 år äldre än Travolta, tragiskt gick bort i cancer, 41 år gammal.

MICHAEL EMERSON OCH CARRIE PRESTON

Michael Emerson och Carrie Preston har varit gifta ända sedan 1998, nästan tio år innan de spelade mor och son i den tredje säsongen av Lost, år 2007. Paret hade dock inga scener tillsammans eftersom Preston spelade Emersons mamma, som gick bort när hon födde honom.

Annons

DAVID OCH TAMELA MANN

Även skådespelarparet David och Tamela Mann har varit gifta länge - från 1988 rättare sagt. Trots det hade de inga problem med att spela far och dotter i serien Meet the Browns. Eftersom David Manns rollfigur, Mr Brown, ska vara 30 år åldre än Tamela Manns var han tvungen att ha på sig smink som gjorde att han såg äldre ut. Något som ska ha underlättat arbetet för frun.

– Tamela sa, 'När du får på dig det där sminket blir du Mr.Brown och inte min man.' Så, hon vill inte att jag ska kyssa henne och hålla på. Hon säger att det är som om en snuskig gammal gubbe kysser och kramar henne, har David Mann sagt till CNN.

Foto: TT

Källa: Insider.com

LÄS MER:

Annons