Trendar: InredningMat och dryckResor

Kvinnans blixtsnabba knep – tar bort vita deofläckar från dina kläder på nolltid

04 jul, 2024 
AvJohanna Lejon
FotografTT, INSTAGRAM
Vita fläckar på kläderna efter deodorant och hudkräm? Lugn! Den här kvinnans smarta knep fixar problemet på nolltid.
Annons
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbetBrand logo
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbet

Vi känner väl alla igen scenariot: du har bråttom och du slänger på dig en klänning eller topp i sista stund. Men så inträffar katastrofen... På grund av din deodorant har plagget nu mängder av vita fläckar, vita märken, på sig.

Visst finns det en lösning: att ta en babywipe, eller en våt trasa. Eller att byta kläder, helt och hållet. Men, det tar tid och energi. Och ja, det finns faktiskt en bättre metod för att komma tillrätta med problemet.

Så får du bort vita deofläckar från dina kläder

Faktum är att hacket kanske redan hänger i din garderob. En kvinna har, via nätet, nämligen delat med sig av hur hon snabbt tar bort deodorantmärken från sina toppar med hjälp av en klädhängare i sammet. Alison Hall, som kvinnan heter, är korrespondent och producent på nyhetstidningen, Inside Edition.

Kmpzzz

Tack vare det faktum att Alison tillbringar mycket tid framför kameran vet hon hur hon ska agera för att se till att hennes kläder ser fräscha ut – 24/7. När vita deodorantmärken dyker upp på hennes toppar gnuggar hon helt enkelt en sammetshängare över fläcken. Den mjuka, strukturerade ytan på en sammetshängare gör dessa ”verktyg” förvånansvärt effektiva när det kommer till att ta bort vita märken. Metoden är dessutom skonsam. Till skillnad från wipes eller svampar är sammet så pass mjukt att materialet inte skadar dina kläder. Sammeten har dock tillräckligt med struktur för att få bort de vita fäckarna.

I en video på Instagram berättar Alison följande:

– Vita fläckar från deodorant gör mig galen, inleder hon.

Hon fortsätter:

– Tills jag insåg att mina galgar i sammet gör underverk. Känner du till det här tricket?

Människor i kommentarsfältet var snabba med att dubba hacket till en ”game changer”. En kvinna meddelar att tricket har ”sparat henne 50 babyservetter”.

Källa: The Sun

Annons