Paris Hilton och Jessica Simpson

1:39

Efter reklamen: Stjärnorna från high school-filmerna – så gick det sen

(1:39)

MTV var 90- och 00-talets big thing och bjöd på den perfekta blandningen mellan den hetaste musiken och de absolut bästa programmen. The Hills, Jackass, The Osbournes och My super sweet 16 för att nämna några! Här är åtta kändisar som vi helt glömt har haft egna shower på kanalen.

Paris Hilton: Paris Hilton's My New BFF

Paris Hilton's My New BFF

Programmet som började sändas 2008 handlade om att Paris Hilton skulle hitta en ny bästa kompis. Vänskapen med Nicole Richie hade tagit slut tre år tidigare och även Lindsay Lohan hade blivit dumpad som vän två år innan programmet började spelas in.

Idag låter programidén helt galen, men Paris Hiltons sökande efter en ny bästis var då en riktig succé och programmet fick till och med en till säsong. Och med tanke på att Paris är en riktig jetsetter behövde hon såklart också en bästis i flera olika länder. Därför fick serien också två spin off: Paris Hilton's British Best Friend och Paris Hilton's Dubai BFF.

Brittany Flickinger och Paris Hilton

I första säsongen var det sammanlagt19 personer som slogs om att bli Paris nya bästis, 16 kvinnor och tre män. Tillslut blev det Brittany Flickinger som vann vänskapen, men den varade inte direkt för alltid. För när Paris gick ut med att hon ville göra en säsong till, blev Brittany ledsen och kände sig ersatt och kompisrelationen var över. I andra säsongen var det istället Stephen Hampton som vann, men inte heller den vänskapen varade särkilt länge.

Stephen Hampton

Whitney Port och Olivia Palermo: The City

Whitney Port och Olivia Palermo

När Whitney Port, känd från The Hills, flyttade från Kalifornien till The big apple fick hon också en egen serie, The City. Men det var också i den serien vi först fick träffa Olivia Palermo, som då var Whitneys kollega på Diane Von Furstenberg, men som idag är en känd modeinfluencer som också har skönhetsmärket Olivia Palermo Beauty.

Allt om den nya realityserien Svenska Powerkvinnor

Carmen Electra och Dave Navarro: 'Til Death Do Us Part: Carmen and Dave

Carmen Electra och Dave Navarro

I januari 2004 fick vi börja följa Carmen Electra och Dave Navarro i deras bröllopsplanering. Sammanlagt blev det sju avsnitt (som såklart slutade med ett bröllop) och äktenskapet varade i tre år. Dave, som är en känd sångare och gitarrist, har sedan programmet visades, också synts i tatueringsprogrammet Ink Master. Mångsysslaren Carmen Electra har bland annat jobbat som modell, skådespelare och artist.

Ashton Kutcher: Punk'd

Ashton Kutcher: Punk'd

I fyra år, mellan år 2003 och 2007 fick vi se hur Ashton Kutcher gång på gång lyckades lura Hollywoods hetaste kändisar. Adam Brody, Usher, Kirsten Dunst, Lauren Conrad och Mischa Barton – för att nämna några!

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst var en av många som blev lurade i Punk'd.

Nick Lachey och Jessica Simpson: Newlyweds: Nick and Jessica

Nick Lachey och Jessica Simpson

Newlyweds: Nick and Jessica fick hela tre säsonger (sammanlagt 41 avsnitt) på kanalen. I programmet fick vi följa it-paret Jessica Simpson och Nick Lachey och deras liv som nygifta. Samma år som showen lades ner, ansökte också paret om skilsmässa.

9 programledare du glömt slog igenom på ZTV

Foto: TT