Trendar: InredningMat och dryckResor

Nyårslöften att satsa på 2021 baserat på ditt stjärntecken

04 dec, 2020 
AvJessica Rådne
Fotograftt
vänninor sitter och pratar vid ett bord
Testa meditation, sänk dina krav och öva på att säga ”nej”. Här är nyårslöften som just du ska satsa på 2021 baserat på ditt stjärntecken.
Annons
Nyårslöftet som passar dig enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Nyårslöftet som passar dig enligt ditt stjärntecken

Vad är ett bra nyårslöfte? Jo, ett som hjälper dig att må bättre, som känns hyfsat realistiskt och samtidigt är motiverande. Låt stjärnorna guida dig rätt och hitta löften som just du kan hålla under 2021.

Väduren 21/3-19/4

Som den naturliga ledare och go-getter du är, kära Vädur, finns det få nyårslöften som du inte lyckas med – om du bara vill. Du eldiga stjärntecken behöver med det sagt någonting som känns utmanande och mätbart, för annars tappar du snabbt intresset.

Satsa därför på att förbättra din tid på milen, sänka din vilopuls eller fördubbla antalet steg per dag. Sportigt? Jajemen, sådant gillar du!

Oxen 20/4-20/5

Personer födda i detta passionerade tecken som behöver brinna för det de gör i vardagen. Ett bra och hållbart nyårslöfte kan därför med fördel vara inriktat på yrkes- eller studielivet.

Trivs du på ditt jobb? Om inte, sök minst ett nytt i veckan till dess att du hittar drömpositionen! Har du inte den utbildning som krävs? Läs strökurser och bygg upp ditt kunskapskapital! Oxen kommer må SÅ bra av att ta sig an sina drömmars mål.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Som Tvilling har du redan stenkoll på dina mål och visioner. Satsa därför på mer mjuka värden i ditt nyårslöfte.

Till exempel att träffa minst en vän i veckan på en after work-aktivitet eller att ringa mamma varje söndag och fråga hur hon har det. Små gester som ökar ditt välbefinnande och ger dig energi att fortsätta vara awesome i alla livets olika områden.

Kräftan 21/6-22/7

Du empatiska, känsliga Kräfta har lätt för att ta på dig lite för mycket uppgifter. Ditt nyårslöfte handlar därför om att våga tacka nej. Du behöver inte stå för matlagningen varje gång det ska bjudas på middag. Be alla swisha en slant och kör take away! Och när du matchar med någon på Tinder som genast frågar när ni ska ses, fundera ett varv till om du verkligen har lust.

Det är helt okej att lyssna inåt snarare än försöka vara till lags!

Lejonet 23/7-22/8

Ah, du kraftfulla Lejon. Nytt år, nya möjligheter - huh?! Som alltid har du en känsla av att detta ska bli DITT år! Du går gärna ut hårt och inget kan väl stoppa dig. Ditt nyårslöfte bör därför vara någonting som kan få ned dina stressnivåer och hjälpa dig åstadkomma allt det där du har planerat.

Annons

Satsa på att meditera ett par gånger i veckan, testa yoga och boka in chill-kväll med en vän någon gång per månad. Det mår du gott av.

Jungfrun 23/8-22/9

Jungfru, Jungfru, Jungfru… du är då en ängslig typ. Allt som oftast målar du upp scenarion kring hur den perfekta dagen, veckan och ja - året - kommer bli. Problemet är att du därmed ställer höga krav på dig själv.

Ett hållbart nyårslöfte för dig vore därför att hitta ditt mer lustfyllda ”varför”. Varför ska du komma igång med träning? Kanske för att du tycker det är roligt med cirkelpass – snarare än för att du ”borde” komma i bättre form.

Vågen 23/9-22/10

Vågen är det hårda arbetets tecken. Du tycker om att jobba strukturerat och målmedvetet samtidigt som du ser pengarna tickar in. Det du offrar på vägen är fritid. Så ditt nyårslöfte kan därför gärna fokusera på att hitta en bättre balans där vågskålarna inte välter över för ofta.

Bestäm att varje fredag klockan 17 är det helg, att saker kan vänta till måndag och att söndag kväll inte är då du ska skaffa dig försprång genom ”lite jobbförberedelser”.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

År 2021 är året då du ska börja ta hand om dina känslor. Istället för att gå på första bästa impuls, lova dig själv att mist en gång om dagen trycka på ”paus”, ta tre djupa andetag och sedan agera. På så sätt kommer du i från att dina känslor styr dig på destruktiva vis.

Låter det luddigt? Testa och se! Kanske blir det färre impulsköp, mindre tröstglass och noll taskiga engångsligg.

Skytten 22/11-21/12

Skytten är det sociala tecknet som frodas i sina nätverk och vill mingla loss när helst det är möjligt. Det säger sig självt att dessa nöjen fått stå åt sidan under det gångna året (ja, vi syftar på pandemin). Ditt löfte för 2021 är därför att hitta nya sätt att träffas och umgås.

Styr upp en digital bokklubb med vänner, arrangera aw med quiz för kollegorna och kör videosamtal med dina Tinderflirtar. Allt för att maxa det du älskar – socialt umgänge!

Stenbocken 22/12-19/1

Det kan vara tufft för en stenbock att släppa taget och lita på att saker går vägen. Ditt löfte blir därför att göra just så. Våga tro att det löser sig, att andra människor plockar upp taktpinnen och att du inte måste vara involverad i varje moment.

Annons

Övningen, och löftet, är därför att lämna ett av dina sjuttioelva styrelseuppdrag, tacka nej till att vara sekreterare på precis alla möten och vila i att nu är det någon annans tur att step up.

Vattumannen 20/1-18/2

Den intellektuella Vattumannen trivs bland sina böcker och lektionssalar. Du mår bra av att lära dig nytt och guess what – det är just vad du ska lova dig själv att fortsätta med det kommande året! Men, undrar du, vad ska jag ta mig an?

Låt oss föreslå ett nytt språk! Ladda ned en språkapp och plugga glosor som du förhoppningsvis får nytta av under en semesterresa i sommar. (Ja, vi hoppas och tror att det kommer vara möjligt).

Fiskarna 19/2-20/3

Som den goda vän och lyssnare du är, Fisken, har du för vana att låta andra prata om sina problem samtidigt som du ger goda råd, tröst och stöttning. Ditt löfte nästa år blir att själv börja öppna upp och ta emot emotionell hjälp.

Vad tynger dig, är en fråga du ska ställa en gång i veckan, för att sedan be en god vän låna sitt öra så att du får chans att lätta ditt hjärta. Lite läskigt för en ovan, men åh så skönt och välbehövligt!

Inspiration: Lifegoalsmag.com

LÄS MER:

Annons