Trendar: InredningMat och dryckResor

Otroliga yoga-frieriet tar internet med storm

21 apr, 2017 
AvNanna von Knorring
Vad är väl bättre än yoga på en sandstrand? Jo, ett överraskningsfrieri samtidigt som man yogar på en sandstrand. Här är det gulliga klippet du inte vill missa.
Annons

När Alec Horan, 25, skulle fria till sin flickvän Steph Gardner, 24, blev det inget vanligt frieri med honom på ett knä. Nej, det här frieriet rankar högt i både kreativitet, skicklighet och inte minst flexibilitet.

Paret befann sig på en strand på Hawaii och övade på sina acroyoga-poser, något de haft som en gemensam hobby sedan de blev ett par två år sedan. Därför tyckte Steph inte att det var konstigt när Alec, som ofta fotar dem, ville filma när de övade på stranden. Men när Steph balanserar på hans fötter och minst anar det smyger Alec fram en ring.

En del tittare har knappt kunnat tro att frieriet är äkta med tanke på hur väl Steph lyckas hålla balansen. Hon ger till och med en spiderman-kyss till sin blivande fästman innan de tar sig ur ställningen, men paret berättar för Cosmopolitan att både frieriet och filmen är äkta.

”Det var 100 procent äkta och hon hade ingen aning. Det är bara att kolla på klippet, Steph är väldigt emotionell och börjar gråta, jag börjar gråta”, säger Alec till Cosmopolitan.

Vi önskar paret all lycka – både med yogan och det kommande äktenskapet!

Se det gulliga frieriet:

Annons