Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: InredningMat och dryckResor

Så fixar du festen utomhus

16 apr, 2020 
AvRebecca Wictor
Planerar du för en fest utomhus? Då finns det några riktigt bra knep för att lyckas. Här tipsar vi om 17 bra prylar som förgyller din sommarfest!
Annons

Sommaren är på intåg och med den kommer även utomhusfesterna. I år är det kanske extra viktigt att träffa sina nära och kära utomhus och för att det ska gå så smidigt som möjligt finns det några enkla tips.

17 prylar som förenklar festen utomhus

Genom att skapa en mysig atmosfär, med ljus och filtar kommer du långt. Men låt oss vara ärliga, vår sommartemperatur kan ofta tvinga in oss när solen har gått ner. För att du ska kunna njuta av din fest länge har vi samlat 17 tips för att du och dina gäster ska kunna njuta av festen från start till slut, långt in på småtimmarna. Här är våra enkla och snygga lösningar för en härlig sommarfest utan krångel:

LED-lampa till trädgården från Åhléns

1. Sätt ut LED-lampor som den här, från Åhléns, på olika ställen i trädgården eller altanen. De ger ett varmt och mysigt ljus. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Grönt parasoll från Ethimo

2. Om solen skiner kan det vara bra med några skuggiga platser så dina gäster kan svalka sig. Till exempel under ett snyggt parasoll, som det här från Ethimo. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Gunga till trädgården från Åhléns

3. Gör olika mindre platser för gästerna att dra sig undan och prata på. En gunga i ett träd, som den här från Åhléns, kan lätt bli en mysig oas. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Partytält till fest från Clas Ohlsson

4. Ett partytält är perfekt för sommarens alla fester. Det finns många olika varianter och det här med väggar från Clas Ohlson är perfekt även tidig vår och sen höst. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Ljusslinga från Åhléns

5. En fin ljusslinga sätter inte bara en härlig feststämning utan är också perfekt för att ljusa upp ett dansgolv, en bar eller loungedel när solen har gått ner. Den här från Åhléns har ett härligt pastell-ljus. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

 

Hängande infravärmare för trädgård och altan

6. Häng upp infravärmare för att göra det skönt att vara utomhus även om temperaturen inte är på din sida. De här från Clas Ohlson är enkla att hänga i ett träd, tält eller ovanför din soffgrupp på altanen. Det finns även bra stående varianter. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Engångsbestick i trä från Partykungen

7. Satsa på engångsbestick i trä, från Partykungen. Både snyggt, praktiskt och bra för miljön. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Annons
Glasburk med kran från Åhléns

8. Blanda ett gott bål och fyll upp i glasburkar med kran, som den här från Åhléns. Du kan sen placera ut dem på olika ställen. Perfekt på varma dagar då flugor och andra insekter gärna drar sig till våra söta drycker. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Rund utomhusmatta från Ellos

9. Gör ditt däck eller gräsmatta mysigare med en härlig matta, som den här i jute från Ellos Home. Genom att lägga ut en matta får din utomhusmiljö en mer ombonad känsla. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Marschallhållare från Ellos

10. Låt några marschaller brinna under hela kvällen, snygg och säkert i de här hållarna från Ellos Home. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Snygga vinglas i plast från Sagaform

11. Plastglas är praktiskt, men kan spontant kännas tråkigt. Sagaform har tagit fram de här snygga glasen som vi gärna dukar fram till fest. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Annons
Filt att ha utomhus från H&M Home

12. När/om det blir kallt är det alltid bra att ha några filtar att erbjuda gästerna. Till exempel en snygg dimgrön variant, som den här från H&M Home. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Stort serveringsfat från Matteus

13. Servera gästerna något gott på ett snyggt stort fat, som det här från Mateus. En god potatissallad eller något från grillen. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons
Rostrosa duk för utomhusbruk

14. Duka med snygga, tåliga dukar. Som den här rostrosa från Ellos gjord av bomull och lin! En duk skyddar inte bara dina möbler utan ger en ombonad känsla till din matplats. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Avlastningsbord Soller från Jotex

15. Ett avlastningsbord är alltid bra att ha i trädgården eller på altanen. Här kan du placera såser, en ostbricka eller dryck. Det här bordet från Jotex är vackert som det är eller att ha en blomma på, när du inte har fest, vill säga. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons
Engångstallrik i bambu från Lagerhaus

16. Skippa plasten och satsa på snygga engångstallrikar från Lagerhaus, tillverkade i naturmaterialet bambu. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Solcellslampa Clas Ohlsson

Vilken plats som helst blir mysig av en rislampa. Häng upp ett par stycken i träd och buskar. De här från Clas Ohlson är drivna av solceller och börjar lysa när solen går ner. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Foto: TT

LÄS MER:

Annons