Påsk betyder för många lite extra ledighet som man med fördel fyller med middagar och luncher med sina nära och kära och en hyfsad mängd med godis. Gott så, men det skadar ju inte att pudra den här vårhögtiden med lite guldkänsla. Och hur gör man det? Jo, med ett riktigt lyxigt påskägg förstås.

Det lyxigaste påskägget i handeln i år måste vara proseccoägget från Bluebox. Varför är det så lyxigt då? Behöver vi säga mer än tio små guldglittriga badbomber med proseccodoft, ett doftljus från Voluspá med doften Crisp Champagne som sprider en air av söt och bubblig champagne i hela rummet samt proseccoglitter som enkelt förvandlar ditt bubbel till en skimrande drömdrink. Du får allt detta tillsammans med 300 gram choklad, till exempel Mars, Dumle och Twix.

Själva ägget är också ett lyxigt, stort guldskimrande ägg i matt metall som du kan fylla med nya godsaker nästa år.

Påskägg med proseccotema.

Ok, alla som vill ha ett sådant ägg i påsk räcker upp en hand!

Hetaste påskägget

Det är också den perfekta presenten till kompisen som fyller år lagom till påsk eller till din mamma som du ska äta påskmiddag hos. Vem som helst som inte tackar nej till ett glas prosecco vill väl ha ägget?

För den som är mer inne på stark mat finns det också ett påskägg med chilitema, fullspäckat med chiligodis från Chili Klaus. I ägget finns godis för alla smaker, från hanterbar hetta till tungkrullande starka chilikulor. Perfekt för den som inte gillar det klassiskt söta påskgodiset, utan vill ha lite mer motstånd.

En gladare påsk än så här kan man knappast önska sig!

Foto: TT

 

Läs mer:

10 godbitar i påskägget som är snälla mot miljön

Goda rätter till påskbuffén

H&M Home firar påsk med ny kollektion

Så kan du duka i påsk – 7 enkla knep

 

Mest läst