Syllabub med hallon recept.
Rickard Sjöberg om rädslan för att dansa
0:54

Efter reklamen: Rickard Sjöberg om rädslan för att dansa

(0:54)

Slå på ljud

Syllabub med hallon

6 portioner

Syllabub med hallon recept.
Cecilie Svensson

200 g hallon

75 g strösocker, ca ¾ dl

4 dl vispgrädde

2 dl vitt sött dessertvin

Garnering

hallon

ev frystorkade hallon

Så bakar du ljuvliga cupcakes med pistasch och limefrosting

Gör så här

1. Spara 6 hallon till garnering. Häll resten i en skål och strö över socker. Mosa med baksidan av en sked. Låt stå och dra medan du förbereder resten.

2. Vispa grädden till ett lätt skum – den ska vara väldigt mjukt vispad. Tillsätt vinet i en fin stråle medan du fortsätter att vispa långsamt tills du får ett mjukt, fluffigt skum.

3. Vänd försiktigt ner bären och häll upp desserten i skålar eller glas. Ställ dem på kylning i 1 timme. Vid serveringen toppar du med färska och frystorkade hallon.

Mest läst