1:55

Efter reklamen: Kändisarnas mest minnesvärda halloween-outfits genom tiderna

(1:55)

1967

Sedan starten i Sonny & Cher har artisten aldrig varit rädd för att sticka ut, varken med färg eller form. Här i en fluffig rosa och orange jacka.

Courtesy Everett Collection

1971

Hur cool får man vara? Artisten stylar en svart klänning med guldkedjor med en rosa bandana och läderstövlar med färgglad klack.

Rights Managed

1975

Glammigt värre! Här tillsammans med Elton John, Flip Wilson och Bette Midler, alla i matchande vitt glitter.

Courtesy Everett Collection

Kändisarna som har råkat klä sig likadant framför kamerorna

1980

Det här är en riktig Cher-look! Body, strass, nätstrumpbyxor, voluminöst hår och speciella huvudprydnader.

Barr/Mediapunch/REX

1988

1988 vinner Cher en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll i filmen Mångalen, och tar emot priset i en klänning som fortfarande räknas som en av de mer spektakulära i galans historia. Lite mer naket än vad gästerna var vana vid på den här tiden – men ack så snyggt!

Courtesy Everett Collection

1992

Även om vi är van vid att se artisten i genomskinliga material och med mycket hud, så föredrar hon emellanåt en mer påklädd look. Här i en snyggt glammig kostym som vi gärna skulle låna.

Courtesy Everett Collection

Sno stilen av Sex and the city-stjärnan - så fixar du Cynthia Nixons look

1996

90-talets trend med dubbeldenim såg man även på Cher, matchat med ett stort lockigt hår och markerande tidstypiskt smink. Den här looken skulle man kunna se på stan idag!

Rights Managed

2002

De som minns modet från början av 2000-talet vet att alla älskade naturfärger, assymetriska linjer och djurmönster – men Cher tog såklart trenderna ett steg längre.

Rights Managed

2019

73 år gammal är Cher fortfarande inte rädd för att ta ut gränserna. Här under sin turné har hon en glittrig stridsbody, stor orange peruk och en huvudbonad. Ingen gör det som Cher!

Rob Grabowski

Jag är en modestylist – detta är sommarens bästa klänningar enligt mig

Mer läsning

Femina