Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Feminas redaktionschef: 9 produkter jag älskar och kommer köpa på rean

14 nov, 2023 
Margareta Gotthardsson är redaktionschef på Femina samt chef över mode- och skönhetsavdelningen. Hon har samlat sina favoriter som kommer klickas hem under Black friday-rean.
Annons

Att jobba på ett livsstilsmagasin innebär att jag hela tiden möts av vackra plagg och nya skönhetsprodukter. Men jag försöker ändå stå emot frestelsen att impulsshoppa, i stället samlar jag på mig en noga genomtänkt lista av produkter jag klickar hem under höstens många perioder av reor, som Black week och mellandagsrean.

Bästa produkter att köpa under Black friday

  • Sängkläder och handdukar är produkter som företagen sällan byter ut, utan samma sortiment finns kvar år efter år. Därför är det smart att satsa på en serie handdukar du gillar, och köpa några nya varje år när Black friday eller mellandagsrean sätter igång.
  • Kolla igenom badrumsskåpet innan rean drar igång. Vilka skönhetsprodukter är på väg att ta slut? Krämer från dyrare märken finns väldigt ofta på rean under Black week och kan vara smart att investera i om du ändå tänkt köpa den.
  • Hårvård som räcker länge. Gillar du att ha en hårmask eller en vårdande olja till din hårrutin, köp då en ny under rean. Ofta räcker en mask till håret länge, mina håller ofta ett år, vilket gör att de tar slut lagom till nästa rea-säsong!

9 smarta köp under Black week

Här är produkterna jag kommer att hålla utkik efter nu när reorna i november och december drar igång, som Black friday och mellandagsreorna!

1. Sköna badlakan, Hemtex

Finns det något härligare än att torka sig med en lyxig, tjock handduk efter duschen? Numera har vi endast badlakan från Hemtex Hotel selection i mitt hem, och samtliga är köpta på rea. De håller färg och form, och precis som det låter på namnet känns handdukarna som om de kommer från ett lyxigt hotell. Kolla närmare på alla färger eller köp dem genom att klicka här. (reklamlänk)

Annons
stort mjukt badlakan
Klickan på bilden för att komma till handduken från Hemtex.

2. Foundation för blandhy, Smashbox

Helena Rubenstein. Estée Lauder. It Cosmetics. Clinique. Jag har testat dem alla. Klassiska foundations som älskas och hyllas. Men nu, efter att ha testat den några dagar har jag hittat en ny favorit jag kommer klicka hem. Det är Smashbox senaste foundation Always on som kontrollerar olja, balanserar huden och återfuktar. Den förbättrar huden både omedelbart och över tid, har en påbyggningsbar täckning och håller otroligt länge! Jag har färgen F20W. Klicka hem den även du genom att klicka här! (reklamlänk)

Annons
Smashbox foundation always on
Klicka på bilden för att komma till Smashbox foundation Always on.

3. Billigt rouge med lyster, Milani

Jag älskar att kunna lägga lite mer pengar på vissa produkter, men hitta budgetalternativ på andra. Som detta rouge från Milani. Ett dunderpris även utan rea, och nu under Black week brukar det vara ännu billigare! Köp rouget till kanonpris här! (reklamlänk)

Billigt rouge lyster
Klicka på bilden för att komma till rouget.
Annons

4. Soffbord, Ellos

Sex år av två barn i familjen har satt sina spår på våra möbler. Nu är jag sugen på ett nytt soffbord, och har fallit för detta som jag såg hemma hos en vän. Så snyggt, och just nu nedsatt med flera tusenlappar. Kika närmare här! (reklamlänk)

Soffbord tra
Klicka på bilden för att komma till soffbordet.

5. Kjol till nyårsfesten, Twist & tango

Jag unnar mig sällan nya plagg. Men inför julfesterna och sommarfesterna brukar en ny klnning, topp eller kjol få förgylla min garderob. Denna kjol tänker jag ha på jobbets julfest och julbord, dagen innan julafton samt på självaste dopparedagen samt på nyår. Plötsligt är priset per användning inte så högt! Kika på kjolen jag älskar från Twist and tango här! (reklamlänk)

Annons
kjol twist tango nyar
Klicka på bilden för att komma till kjolen från Twist and tango.

6. Tubmascara, KVD

Ögonlock som börjat hänga och känns oljiga gör att mina favoritmascaror inte längre fungerar. Därför läste jag tipsen på tubmascaror från vår skönhetsredaktör Jessica, och kommer välja denna från KVD. Tubmascaran är perfekt för dig som inte vill ha en mascara som smular eller har känsliga ögon. Dessutom går de att tvätta av med enbart varmt vatten! Kika in den till superpris här! (reklamlänk)

Mascara som haller
Klicka på bilden för att komma till mascaran från KVD.

7. Drying lotion, Mario Badescu

Jag är 36 år, men har fortfarande acnebenägen hy. Denna gamla goding är älskad av många, Drying Lotion från Mario Badescu. Finns just nu på rea och kommer finnas i mitt badrumsskåp framöver. Läs mer om produkten här! (reklamlänk)

Annons

8. Hårolja, Alterna

Jag har testat de flesta märken när det kommer till hårprodukter, men kommer alltid tillbaka till märket Alterna och deras Caviar-serie. Håret blir glansigt och välmående, speciellt av deras otroliga håroljor eller denna produkt som hjälper mot frissigt hår och får det att må underbart. Kolla in den eller köp den här! (reklamlänk)

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-frizz Blowout Butter
Klicka på bilden för att komma till håroljan från Alterna.

9. Sängkläder som håller, Gant

År 2014 gifte jag mig och fick påslakanset från Gant i present. Påslakan och örngott som fortfarande är snygga, sköna och inte en enda knapp vid öppningen har släppt! Otroligt! I år kommer jag unna mig ett nytt set av dessa fantastiska sängkläder. Kolla in dem eller köp sängkläderna här! (reklamlänk)

Påslakan Gant
Klicka på bilden för att komma till påslakansetet från Gant.
Annons