Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

12 stilsäkra modenyheter med det där lilla extra

25 jan, 2024 
Bästa modenyheterna just nu
Från spännande detaljer och skärningar till säsongens mönster och nyanser – här är de bästa modenyheterna du kan klicka hem just nu.
Annons

Samtidigt som vi är stora fans av den riktigt klassiska basgarderoben så kan det ibland finnas ett behov av några lite mer speciella inslag för att en outfit inte ska kännas för neutral. Det kan vara små detaljer på plagg eller accessoarer som gör stor skillnad för helhetsintrycket och som får en att känna sig som den bästa versionen av sig själv.

Modenyheter i januari 2024

Feminas modeexpert Cecilia Persson har scannat utbudet av modenyheter just nu och handplockat 12 guldkorn som har det där lilla extra, och som du samtidigt kommer att kunna bära år efter år.

1. Stickad klänning, Lindex

De stickade klänningarna har blivit ett basplagg som definitivt är här för att stanna. Det finns många snygga varianter att spana in, men den här ribbade från Lindex är utan tvekan en av favoriterna. Den har en elegant svartvit design med hög halsringning och långa ärmar samt en precis lagom hög slits i sidan som gör att den passar fint till kontoret, men lika bra till festen eller firandet. Klänningen finns även i svart med vita detaljer, se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
Vit ribbstickad klänning med svarta detaljer, långa ärmar och slits från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

2. Vårjacka, Vero Moda

Om du inte redan har börjat fundera på vilken vårjacka du ska bära den kommande säsongen så lär du åtminstone göra det inom kort. Våren 2024 ser vi utöver den klassiska trenchcoaten extra mycket av kortare jackor, gärna med en filtad yta. Den här tidlösa jackan i en snygg beige nyans prickar in trenden med bravur och har dessutom ett skärp i midjan som ger den en riktigt snygg silhuett. Jackan finns äveni svart, se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Beige filtad vårjacka med skärp i midjan från Vero Moda
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

3. Tröja med pärlor, Neo Noir

Gör dina vardagslooks betydligt roligare med den här stilsäkra och trendiga kortärmade stickade tröjan, som kombinerar komfort och elegans på bästa sätt. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Grå kortärmad stickad tröja med pärlor från Neo Noir
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

4. Örhängen med hjärtan, Edblad

Ett par klassiska hoop-örhängen funkar till alla tillfällen, och dessa fina varianter har dessutom en vacker hjärtformad sten som hänger ned. En liten med så fin detalj som går att bära både till vardags och festligare tillfällen – och som dessutom är den perfekta alla hjärtans dag-presenten till någon du håller kär. Se mer och köp örhängena här (reklamlänk).

Annons
Hoopörhängen med hjärtan och stenar från Edblad
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

5. Röd jeansjacka, Levi’s

Denim hör verkligen våren och sommaren till, och den här snygga kortare modellen prickar även in den rådande säsongens röda trendfärg som håller sig kvar på trendkartan även i vår. Bär den med allt från jeans till kostymbyxan eller klänningen för en stilsäker look som gör avtryck! Se mer och köp jackan här (reklamlänk).

Röd kort jeansjacka i truckermodell från Levis
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

6. Byxa med slits, Lindex

Ett par klassiska kostymbyxor går att bära till alla tillfällen, och om du vill ha en variant som både är tidlös och som vågar ta plats så bör du spana in dessa svarta kostymbyxor med slits. De eleganta vida bensluten och det skräddade snittet gör dem så snygga att bära med pumps, men de passar lika bra med sneakers eller till och med ett par grövre boots nu under vintern. Se mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Annons
Svarta kostymbyxor med slits från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

7. Knytblus, Kappahl

Om du vill ha en tidlös vardagsblus som samtidigt gör ett avtryck så är knytblusen helt rätt plagg att satsa på. Den går att styla med en mer romantisk look men är kanske allra snyggast med basplagg som jeans, en svart kavaj och ett par läderboots. Den här krämvita knytblusen med en stor rosett fram kommer du aldrig att tröttna på. Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

Vit knytblus med rosett från Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

8. Väska, Mango

Att hitta en bra vardagsväska eller jobbväska kan minst sagt vara en utmaning, men det finns bra alternativ. Den senaste tiden har vi sett många stilrena varianter av den rundade hoboväskan– en väskmodell som fungerar till många olika tillfällen. Den här bruna väskan har en snygg form med ett rundat handtag och en silverfärgad dragkedja upptill. Se mer och köp väskan här (reklamlänk).

Annons
Brund rundad hoboväska i skinnimitation från Mango
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

9. Klänning, Ellos

Mer snart än vad vi tror kommer våren att ha gjort sitt efterlängtade intåg, och vad signalerar vårkänslor mer än en vacker vårklänning? Den senaste tiden har vi sett mycket av klänningar med knappar framtill – en ofta diskret detalj som gör stor skillnad för helhetsintrycket. Den här vackra vår- och sommarklänningen med ett blommigt mönster går dessutom i trendiga ljusblå toner. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Blå blommig långärmad klänning med knappar från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

10. Kappa, Kappahl

Om du, liksom vi, uppskattar mångsidiga plagg så gör du helt rätt i att spana in Kappahls multifunktionella varianter. De senaste åren har kedjan nämligen släppt flera olika plagg som går att använda på mängder av olika sätt genom att sätta ihop och ta isär delarna. Den här tweedkappan går till exempel att ta isär för att bäras som en kort jacka och en kjol med snygg omlottskärning. Perfekt till exempelvis resan eller kapselgarderoben! Se mer och köp kappan här (reklamlänk).

Annons
Grå tweedkappa som går att ta isär och bära som kavaj och kjol från Kappahl
Grå jacka och kjol som går att sätta ihop till en kappa från Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till plaggen.
Annons

11. Stickad tröja, MQ

En klassisk ribbstickad tröja blir genast mer spännande med några små detaljer, som dessa svarta synliga sömmar som får kika fram i ärmsluten och vid halsringningen. Den är gjord i en ull- och bomullsblandning och finns även i en snygg rosa nyans med röda sömmar. Se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Beige ribbstickad tröja i ull med svarta sömmar från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

12. Rosa kavaj, MQ

Stilsäkra kostymer är ett säkert kort i basgarderoben, och under våren och sommaren satsar vi gärna på färgstarka varianter. Den klarrosa kavajen är lika fin att bära tillsammans med de matchande kostymbyxorna som att matcha med mer klassiska basplagg – den pigga nyansen lyfter genast ett par jeans eller en svart satinkjol till nästa nivå. Se mer och köp kavajen samt de matchande kostymbyxorna här (reklamlänk).

Annons
Rosa kavaj för dam från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024Brand logo
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024
Annons
Annons