Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Här är trendplagget som återkommer i TV4 Nyhetsmorgon

22 feb, 2024 
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg/@Siroun.stylisttv4 på Instagram
Blus satin TV4 Nyhetsmorgon
I TV4:s nyhets- och vädersändningar har vi kunnat skåda likadana plagg på två profiler med helt olika stil – och som ser riktigt stilsäkert ut på båda två.
Annons

I TV4:s populära Nyhetsmorgon kan vi ofta skåda programledare som Jenny Strömstedt och Soraya Lavasani i stilsäkra outfits signerade stylisten Siroun Forsberg, men det är inte bara de som klär sig snyggt i programmet. Bland annat har nyhetsankaret Matilda Boza och meteorologen Madeleine Westin har bjudit på snygga looks – och i veckan har dessa två till och med burit likadana plagg.

Satinblus i TV4 Nyhetsmorgon

Det populära plagget i fråga är en stilsäker satinblus med glansig yta som har en stilren v-ringning som kompletteras med en snygg kragdetalj vid halsen. Den har även långa ärmar vilket bidrar till det eleganta intrycket.

Matilda Boza – beige blus

Nyhetsankaret Matilda Boza valde att bära blusen i en vacker champagnefärgad nyans, och matchade den med ett par tidlösa svarta slacks. Den snygga blusen kommer från MQ, du kan se mer och köpa blusen här (reklamlänk).

Ljusbeige långärmad blus med v-ringning och halsdetalj från MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.
Annons

Madeleine Westin – svart blus

Även meteorologen Madeleine Westin valde alltså att bära blusen från MQ i TV-rutan, men då i klassiskt svart, och matchade den också med svarta byxor för en helsvart look (vilket dessutom är riktigt trendigt just nu!). Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

Svart långärmad satinblus med v-ringning och band runt halsen från MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024Brand logo
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024
Annons