Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Tidlöst och trendigt – populära programledarnas looks på Årets Feminista 2024

04 jun, 2024 
AvCecilia Persson
FotografKarin Törnblom
Pernilla Månsson Colt, Rania Shemoun, Anna Brolin och Jenny Strömstedt på Årets Feminista 2024
Se vad Jenny Strömstedt, Pernilla Månsson Colt, Soraya Lavasani och flera av deras programledarkollegor bar när Feminas gala Årets Feminista gick av stapeln på Nationalmuseum i Stockholm.
Annons
Soraya Lavasani om Jepser Börjesson – så ser relationen ut idagBrand logo
Soraya Lavasani om Jepser Börjesson – så ser relationen ut idag

2024:s upplaga av Årets Feminista hade en diger gästlista med allt från näringslivsprofiler och entreprenörer till eldsjälar och kulturpersonligheter. På röda mattan kunde även en och annan programledare för några av Sveriges mest populära TV-program skådas, inte minst från SVT och TV4.

TV-profiler och programledare på Årets Feminista 2024

Är du nyfiken på vad medieprofilerna valde att bära till galan? Här har vi samlat de populära programledarnas stilsäkra looks!

Annons

Pernilla Månsson Colt

Den uppskattade programledaren, som bland annat lett program som Trädgårdstider, Husdrömmar och Husdrömmar Sicilien, valde en elegant och tidlös tvådelad kostym i ett satinliknande material. Frisyrmässigt sportade hon en vacker naturlig hårfärg som hon flera gånger har pratat om och som har inspirerat många.

Rania Shemoun Olsson och Åsa Brolin

Programledarna Rania Shemoun Olsson och Åsa Brolin umgås inte bara under arbetstid på TV4 utan gjorde också sällskap till årets Feminista-gala. Tillsammans visade de upp två olika men lika stilsäkra looks – medan Rania satsade på monokromt i svart och vitt med naturinspirerade accessoarer valde Åsa en midiklänning med drapering i en snygg ljusrosa nyans.

Annons
Rania Shemoun Olsson i svartvit klänning och Åsa Brolin i rosa klänning på Årets Feminista 2024

Jenny Strömstedt

En annan TV4-profil som var på plats under galan var Jenny Strömstedt, som inte bara bjuder på stilsäkra looks i Nyhetsmorgon utan också på galans röda matta. Dagen till ära bjöd hon på en snygg stilkrock med sin romantiska rosa klänning, en tidlös ljusgrå kostym och ett par chunky sandaler för att bryta av.

Annons

Soraya Lavasani

Även Jenny Strömstedts kollega från Nyhetsmorgon, Soraya Lavasani, äntrade röda mattan och gjorde det med bravur! Det blå plisserade setet som hon bar var en av flera stilsäkra och färgstarka looks på Årets Feminista 2024 och piggade utan tvekan upp!

Magdalena Kowalczyk

En annan programledare som valde att bära kostym till galan var Magdalena Kowalczyk från Lyxfällan. Hon satsade på en elegant vit variant och parade den med en topp som prickar in en av säsongens stora trender: djurmönstrat.

Annons
Magdalena Kowalczyk i vit kostym och leopardmönstrad topp på Årets Feminista 2024

Cecilia Gralde

Liksom Pernilla Månsson Colt har även Cecilia Gralde varit med och lett SVT:s sändningar från Nobelfesten, men till vardags ser vi henne framförallt i nyhetsprogrammet Aktuellt. På Feminista 2024 valde hon en monokrom outfit i svart och vitt – ett tidlöst stylingknep som aldrig går ur tiden.

Annons

Jenny Alversjö

En tidlös klassiker satsade även Nyhetsmorgons Jenny Alversjö på, med denna drömklänning med elegant axelbandslös skärning. Less is more var ledorden när hon stylade den svarta klänningen med ett par svarta spetsiga pumps, en svart väska och en tidlös klocka på armen.

Annons