Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Hailey Bieber klär sig både mysigt och trendigt med detta plagg

15 nov, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Hur håller man stilen i vinter, samtidigt som man klär sig bekvämt och avslappnat?
Modellen och kändissdottern Hailey Bieber har lösningen på problemet.
Annons
8 stora trender hösten och vintern 2022Brand logo
8 stora trender hösten och vintern 2022

Varje vinter ställs vi inför samma modedilemma: hur ska man egentligen göra för att lyckas klä sig varmt och bekvämt, kunna känna sig avslappnad – och samtidigt var snygg och moderiktig? Det kan ibland kännas som ett omöjligt uppdrag, men det går absolut att lösa.

Det visar inte minst en av vår tids största modeikoner, Hailey Bieber. Bieber, som hette Baldwin innan hon gifte sig med artisten Justin Bieber, är inte bara kändisdotter till skådespelaren Stephen Baldwin, hon är också en framgångsrik fotomodell som är ansiktet utåt för märken som Levi's och Bare Minerals.

Annons

Modellen har hyllats över hela världen för sin eleganta och ofta sparsmakade stil, och nu visar hon också hur man håller stilen i vinter. Hailey fotograferades nyligen i Los Angeles i en perfekt avslappnad höst- och vinterstil, där hela outfiten bars upp av ett viktigt plagg – den karaktärsfulla ullkappan.

Hailey Biebers snygga styling i vinter

Hailey Bieber valde något så enkelt som ett grått mjukisset med byxor och collegetröja, samt en keps, men eftersom hon matchade det med en lyxigt beige ullkappa med snyggt snitt och moderiktigt breda axlar, så ser hon ändå avslappnat elegant ut. Kappan är också i en modell större, för att ge den rätta oversize-looken. Till huvudplagget bär Hailey också en dyr läderväska från Bottega Veneta, skriver Vogue.

Hailey Bieber i sin snygga vinterlook.

Att matcha mjukiskläder med en stilig kappa eller rock är något som Hailey har gjort länge. I en video gjord med Vogue redan för flera år sedan kallade hon det för en perfekt reseoutfit.

Annons

– Det är något jag verkligen skulle älska att flyga i, eller ha på mig på en lång resa, sa hon i videon.

Hailey Bieber hyllas för sin stil.
Annons