Artikeln innehåller reklamlänkar
Rutig kjol, plisserad kjol, stickad kjol.
Moderedaktören tipsar: Sensommarens snyggaste klänningar
1:10

Efter reklamen: Moderedaktören tipsar: Sensommarens snyggaste klänningar

(1:10)

Slå på ljud

Kjolen är ett toppenbra plagg att ha i garderoben och kan definitivt rädda dig de dagar då du står och tänker "Jag har ingenting att ha på mig". En kjol går nämligen att variera i det oändliga. Med en stickad kofta för en hemmakväll, med en blazer till jobbet och med en glittrande topp till festen. Här är fem snygga kjolmodeller som vi älskar just nu!

Kjol 1: Den stickade kjolen

Den stickade kjolen är definitivt en av höstens absoluta nyckelplagg. Det tackar vi för! Den stickade kjolen är nämligen det perfekta tillbaka-till-kontoret-plagget eftersom att den är så mjuk och följsam, samtidigt som du kommer undan med att vara uppklädd!

Streetstyle stickad kjol.

Streetstyle-foto för stylinginspiration.

STEFANO COSTANTINO / MEGA

Det är verkligen så snyggt att matcha den stickade kjolen tillsammans med andra stickade plagg. Antingen med en matchande kofta som setet nedan, eller med en snygg mönstrad topp som ovan. Den här rosa kjolen kommer från H&M. Läs mer och köp kjolen här. (länk till H&M)

Kjol 2: Läderkjolen

Läderkjolen, eller skinnkjolen, har länge varit en populär kjol. Den gör sig extra bra på hösten- och vintern eftersom det är ett lite varmare material. Den är enkel att styla och får din outfit att kännas lyxig. Längden spelar ingen roll, alla skinnkjolar känns heta den här säsongen!

Streetstyle läderkjol.

Streetstyle-foto för stylinginspiration.

Wayne Tippetts/REX

Den här fantastiska kjolen från märket Nanushka är gjord i veganskt läder. Den har ett smickrande fall och knytdetalj i midjan. Perfekt att matcha med en kroppsnära mönstrad polotröja. Läs mer och köp kjolen här. (länk till butik)

Kjol 3: Den plisserade kjolen

Den plisserade kjolen är traditionellt mer förknippad med sommaren, inte minst för att den för tankarna till tenniskjolen. Och visst var den populär i somras också, men den stannar kvar även i höst. Satsa gärna på en plisserad kjol med breda plisseringar och gärna en modell kortare... då stylad med höga boots.

Streetstyle plisserad kjol.

Streetstyle-foto för stylinginspiration.

Stefano Costantino / MEGA

En söt plisserad kjol i jordnära beige färg från &Other Stories. Så snygg att styla med en stickad kofta eller en skjorta för en klassisk preppy look som du bryter av med ett par boots. Läs mer och köp kjolen här. (länk till & Other Stories)

Kjol 4: Den rutiga kjolen

Höst + rutigt = SANT! För vad vore väl hösten utan rutiga plagg? Till hösten 2021 stylar vi gärna den rutiga kjolen tillsammans med en rutig topp i samma stil. Då når kjolen sin fulla potential. Men det är förstås lika snyggt att matcha till en enkel vit t-shirt om du känner dig mer bekväm i det.

Streetstyle rutig kjol.

Streetstyle-foto för stylinginspiration.

STEFANO COSTANTINO / MEGA

En rutig kjol i kortare modell av ullblandning. Den perfekta höstkjolen från &Other Stories. Läs mer och köp kjolen här. (länk till & Other Stories)

Kjol 5: Byxkjolen

När man hör ordet byxkjol tänker man kanske på 90-talets byx- och kjolhybrid med faktiska byxben. Det är inte det vi menar med byxkjol. Nej, vi menar alltså en kjol som upptill är utformad precis som en byxa, med knäppning eller dragkedja, precis som den klassiska jeanskjolen. Tänk fickor, hällor, tjock bomull och utility så hamnar du rätt.

Streetstyle byxkjol.

Streetstyle-foto för stylinginspiration.

Wayne Tippetts/REX

Den här supersnygga kjolen i organisk bomull är den ultimata cargokjolen. Den kommer från danska märket Ganni och är bara så snygg. Läs mer och köp kjolen här. (länk till butik)

Black Friday 2021 – här är butikerna med bäst rea

TV: Här är höstens hetaste hårtrender
0:42

Efter reklamen: TV: Här är höstens hetaste hårtrender

(0:42)

Slå på ljud
Mest läst