Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Jennifer Anistons favoritjeans som aldrig blir otrendiga

01 sep, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT,
Jennifer Aniston.
Trender kommer och går, men vissa plagg består.
De här jeansen är riktiga klassiker, och förblir ett stående inslag i Jennifer Anistons garderob – och av god anledning!
Annons
Double Denim - så stylar du trendenBrand logo
Double Denim - så stylar du trenden

Precis som allt annat mode kommer trender och går även när det gäller jeans. Hög midja byts mot låg midja, stuprör mot baggy, rakt mot bootcut och tvärtom. Men mitt i alla trendbyten finns det vissa klassiska plagg som håller år ut och år in.

När det kommer till jeans är märket Levi's, och kanske framförallt deras modell 501, sådana klassiker. Det spelar ingen roll hur de hetaste modetrenderna ser ut – tar du på dig ett par klassiska Levi's 501:or kommer du alltid vara stilsäker.

De raka jeansen sitter snyggt på i stort sett alla kroppsformer, och kanske är det deras smickrande design som gör att de har hållit sig relevanta under så många år.

En världsstjärna som är ett stort fan av jeans från Levi's är Jennifer Aniston. I en intervju med Wall Street Journal konstaterar hon att outfiten hon alltid återkommer till är ett par Levi's-jeans, en t-shirt och ett par boots.

Jennifer Aniston i jeans.
Jennifer Aniston i sin klassiska stil – jeans, boots och kavaj.

Jennifer Anistons klassiska stil

Feminas modechef Jenny Fredriksson konstaterar att Jennifer Aniston har hittat en riktigt klassisk stil som hon håller sig till, och som gör att hon aldrig känns irrelevant.

Annons

– Jennifer Aniston har verkligen hittat sin stil - kvinnligt klassiskt med snygga accessoarer som Chanel-väskor och Rolexklockor som har hållit i minst 20 år. Hon har hittat sina plaggfavoriter som går varma – som ett par jeans, linne och en snygg kavaj, matchat med snygga klackskor.

Levi's 501:or fyllde nyligen 150 år, och visar fortfarande att de är de mest relevanta jeansklassikerna, in i nya generationer.

”Nu har även en ny generation upptäckt magin med ett par perfekt slitna jeans och dagens unga stjärnor och artister som till exempel Hailey Bieber ses allt som oftast i ett par vintage 501:or, och vi hakar gärna på. Passa på att hitta din jeansfavorit, det finns många nya varianter av denna tidlösa och ålderslösa modehjälte”, skrev Jenny Fredriksson i Femina då.

Annons