John Nacion
Julia Roberts bästa filmlooks genom åren
1:15

Efter reklamen: Julia Roberts bästa filmlooks genom åren

(1:15)

Slå på ljud

Alla är snygga i en klassisk kostym, men Julia Roberts testar gränserna lite mer i sitt senaste klädval. Den vackra och prisbelönta Hollywood-skådespelaren poserade nyligen på röda mattan tillsammans med vännen och kollegan Sean Penn i samband med premiären av deras nya film Gaslit. Stjärnan valde då en outfit med en okonventionell detalj.

Nyckeln till en exklusiv stil – detaljen som gör skillnad

Medan Sean Penn hade en vanlig blå kostym samt slips, så valde Julia Roberts en annan variant av den dressade klädseln. Upptill bar Julia Roberts en vit skjorta, en rutig väst under brösten samt en uppknäppt skepparkavaj i grått. Medan många nog hade matchat det hela med ett par snygga kostymbyxor i samma färg, eller kanske en snäv pennkjol a la Angelina Jolie, så satsade Julia Roberts på ett mer vågat modeval. Hon valde helt enkelt att komma på premiären klädd i shorts.

Julia Roberts bar shorts på premiären – minst sagt ett ovanligt val.

AFF-USA/Shutterstock

Julia Roberts dressade shorts sticker ut

Julia Roberts shorts är dock inte en modell som hade passat på stranden – Pretty woman-skådespelaren har valt ett par shorts som ser ut som ett par riktigt korta kostymbyxor. Hon matchade den rutiga västen och gråa kavajen med grårutiga shorts med fickor och hög midja, allt från Gucci, skriver She knows.

Sean Penn och Julia Roberts poserade tillsammans på premiären av Gaslit.

John Nacion

Outfiten toppades av med ett par svarta klassiska pumps, och ett vackert lockat hår.

Snyggaste skorna till heta jeanstrenden

Julia Roberts är känd för att vara moderiktig, men har den senaste tiden visat att hon är både trendkänslig och vågad i sina klädval. Nyligen var hon med i en pratshow klädd i en helgul kostym med korta, vida byxor – en trend som splittrar modevärlden.

Mest läst