Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Kylie Jenner hakar på kontroversiella trenden – som får alla att gapa!

19 okt, 2022 
Kylie Jenner
Kylie Jenner är en av världens mest inflytelserika trendsättare. Nu visar hon upp en look som får många att höja på ögonbrynen, eftersom det ser ut som att hon har glömt någonting…
Annons
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom årenBrand logo
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

Tv-stjärnan och sminkmogulen Kylie Jenner har länge inspirerat med både sin klädstil och sin makeup.

Varje dag influerar hon miljontals människor världen över – närmare bestämt 372 miljoner, vilket är antalet följare hon har på Instagram. Vem köpte exempelvis inte ett “liquid lipstick” efter att hon lanserade succéartade skönhetsmärket Kylie Cosmetics 2015?

Kylie Jenner outfit

På modescenen ligger Kylie Jenner ständigt i framkant och syns ofta i de senaste trenderna och somliga är mer uppseendeväckande än andra. Att världsstjärnan inte är rädd för att testa på även de tokigaste utstyrslarna står klart och den nya trenden som hon nu har hakat på är inte ett undantag!

Kylie Jenners uppseendeväckande outfit

Under Paris modevecka 2022, där vår- och sommarmodet inför det kommande året visades upp, syntes Kylie Jenner i ett antal minnesvärda outfits. Ett av stjärnans klädval under veckan stack ut särskilt mycket och fick både en och annan att häpna. Utöver vackra klänningar och coola, futuristiska plagg bar Kylie Jenner nämligen ett par kalsonger!

Kylie Jenner kalsonger

Den gamla klassikern att slänga på sig sin partners kläder känner vi alla igen. En större herrskjorta eller ett par så kallade “boyfriendjeans” i avslappnad modell är vi vana att se kändisarna i. Men nu tar alltså Kylie Jenner fenomenet ett steg längre.

Annons

Kanske har Kylie Jenner inte behövt rota i partnern Travis Scotts garderob, men om så är fallet har artisten en mycket exklusiv smak när det kommer till underkläder. De vita kalsongerna i klassisk “tighty whities”-modell är signerade det spanska lyxmärket Loewe. Så är även det vita ribbade linnet och den gråa ullkappan. Kort sagt, ganska passande på den Loewe-visning som Kylie Jenner gästade.

Kylie Jenner Paris

Nya kalsong-trenden bärs av stjärnorna

Att lämna byxorna hemma må vara ett ganska kallt klädval, men trenden verkar åtminstone superhet just nu!

Flera stjärnor har anammat stilen och syns barbenta i sann Kalle Anka-anda (överdel utan underdel). Exempelvis supermodellen Bella Hadid, som i september sågs iförd ett par kalsonger i samma modell som Kylie Jenner. Hon stylade looken med en t-shirt med tryck, läderjacka, vita tubsockor, sportiga solglasögon och Uggs med platå.

Systrarna Kardashian och Jenner tenderar ju att sätta tonen för hur vi sminkar och klär oss, men frågan är om vi kommer haka på trenden med att ha kalsonger på stan?

Khloe Kardashian Kylie Jenner

Utöver Kylie Jenners kalsonger bjöd Paris modevecka på flera oväntade plagg som vi vanligtvis brukar koppla ihop med privatliv. Hur låter det exempelvis med ett par handskar gjorda av vattenfyllda kondomer?

Annons