Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Veckans snyggaste modenyheter: 5 utvalda budgetköp från kedjorna

19 feb, 2024 
En snygg stil behöver inte kosta skjortan. Vi har scannat av modenyheterna från kedjorna och listar de fem bästa budgetkapen att uppdatera garderoben med just nu.
Annons
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024Brand logo
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024

Våren är på ingång vilket innebär att en ny, inspirerande modesäsong stundar. Snart får vi byta bylsiga ytterplagg mot lättare vårjackor, och kanske börjar du redan nu att bli sugen att uppdatera din garderob med ljusare färger? Våren brukar vara en efterlängtad modeårstid eftersom vädret inte är alltför kallt eller alltför varmt vilket innebär att det finns stora möjligheter till variation vad gäller styling. Vi har botaniserat bland de rykande färska modenyheterna hos kedjorna och hittat många fina nyheter som precis har landat i butik och som är lika snygga som de är användbara.

Annons

Vårmode 2024: bästa köpen i butik just nu

Istället för att du ska behöva gå igenom kedjornas sortiment har vi helt enkelt gjort jobbet åt dig. Här är fem favoriter som har imponerat lite extra – från mysiga stickade tröjor till den perfekta vårjackan. Och de ser alla dyrare ut än vad prislappen visar.

Jacka, Gina Tricot

Nu har du chansen att fynda en snygg och stilren jacka till budgetpris. Köp till den matchande sjal med trendig kantsöm för att komplettera looken. Välj bland flera olika färgställningar här (reklamlänk).

Jacka med matchande sjal från Gina tricot.
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Stickad topp, Vero Moda

Nu kommer en ny, vårig färgställning på den populära toppen som snabbt sålde slut när den landade i butik senast. Passa på medan den finns kvar alltså. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Stickad kortärmad topp från Vero Moda hos Ellos.
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Stickad tröja, Gina tricot

Den här randiga, stickade tröjan i ullblandning kommer garanterat att bli en vardagsfavorit i garderoben. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Klassisk randig stickad tröja från Gina Tricot.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Shoppingväska, Kappahl

En perfekt vardagsväska för dig som är ute efter ett rymligare alternativ med plats för laptop och allt annat du kan tänkas behöva i vardagen. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Rymlig svart shoppingväska från Kappahl.
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Randig tröja, Lindex

Klassisk randig tröja som är lika rätt nu som den är i vår och sommar. Och nästa år. Och året efter det. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Klassisk randig stickad tröja från Lindex.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.
Annons