Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Hollywoodbarnen som går i sina mammors fotspår

15 feb, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Som barn ser man ofta upp till sina föräldrar, och vill bli som dem när man blir stor.
Därför är det kanske inte så konstigt att de här Hollywoodstjärnornas barn nu går i sina föräldrars fotspår.
Här är kändisbarnen som fortsätter på samma väg sin sina kända mammor.
Annons
TV: 6 Hollywoodbarn som går i sina mammors fotspårBrand logo
TV: 6 Hollywoodbarn som går i sina mammors fotspår

Emme Maribel Muñiz

Emme sjöng med mamma på Super Bowl 2020.

Jennifer Lopez dotter Emme är bara 13 år gammal, men har redan uppträtt inför enorma publiker tillsammans med sin världsberömda mamma, bland annat på Lopez halvtidsshow på amerikanska Super Bowl. Emme har också varit med i musikvideon till Limitless. Det är dock inte bara Emmes mamma som är känd, hennes pappa är latinosångaren Marc Anthony, och Jennifer Lopez har själv konstaterat att dottern sjunger mer som sin pappa.

Annons

Mia Honey Threapleton

Mia Honey Threapleton vill stå på egna ben.

Är ens mamma Kate Winslet är det nog svårt att bli något annat än skådespelare. 21-åriga dottern Mia Honey Threapleton har redan haft en roll i filmen Shadows, men vill inte förknippas med sin mamma utan få igång karriären på egen hand. Kate Winslet har sagt att hon ”alltid har misstänkt” att dottern ska bli skådespelare.

Kaia Gerber

Kaia Gerber och Cindy Crawford är väldigt lika varandra.

Modellen Kaia Gerber är en del av den nya generationen supermodeller, som har forna supermodeller till mammor. Gerbers mamma är ingen mindre än Cindy Crawford, något som syns väldigt tydligt. 20-åringen debuterade redan 2017, och har vunnit pris som årets modell.

Annons

Lila Grace Moss

Lila Grace Moss och mamma Kate lämnar hotell i Paris 2021.

Precis som Kaia Gerber gar Lila Grace Moss att brås på, när hennes mamma är modellen Kate Moss. Lila är bara 19 år, men modellkarriären är redan i full blom.

Maya Hawke

Uma Thurman och Maya Hawke 2019.

Hennes mamma är Uma Thurman, hennes pappan Ethan Hawke. För Maya Hawke har skådespeleriet kommit med generna och bröstmjölken, och det är inte konstigt att vi redan sett henne i hyllade Netflix-serien Stranger things samt i Quentin Tarantinos Once upon a time in Hollywood.

Annons

Willow Sage Hart

Pink och Willow 2020.

Artisten Pinks dotter Willow sjunger på sin mammas låt Cover me in sunshine, som blev en världshit förra året, och har dessutom synts i flera av sin mammas musikvideos. Det dröjer nog inte många år förrän hon har en egen musikkarriär.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Se också: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
Se också: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag
Annons