Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Robinson-Mille försvann från rampljuset – så ser han ut nu

07 nov, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Mille Lansburgh blev känd som Robinson-Mille i för hela svenska folket, när han tävlade och kom tvåa i sista Expedition: Robinson på SVT.
Under sin tid på ön blev han tillsammans med sin motspelare Emma Andersson – som han senare var otrogen mot.
Så här lever Mille Lansburgh i dag!
Annons
Video: Olyckorna vi minns i våra favorit-dokusåpor och tv-programBrand logo
Video: Olyckorna vi minns i våra favorit-dokusåpor och tv-program

Under sent 90-tal och tidigt 2000-tal var Expedition: Robinson den hetaste dokusåpan man kunde vara med i. Programmet tog fram profiler som Martin Melin, Alexandra Zazzi och Zübeyde Simsek.

I den sista säsongen på SVT, innan programmet flyttades över till TV3, tävlade bland annat Mille Lansburgh. Den unga Uppsala-bon charmade både tittarna och sin motspelare Emma Andersson. Trots att Mille hade en flickvän hemma i hemstaden blev nämligen han och Emma ett par på Robinson-ön. När paret till slut ställdes mot varandra i finalen var det Emma Andersson som till slut vann och tog hem prispengarna.

Annons

Efter att ha förlorat Expedition: Robinson höll Mille ihop med Emma Andersson ett tag – innan de var dags för nästa otrohetsaffär. Paret, som kallades för ”Sveriges hetaste dokusåpapar”, gjorde slut när Mille fångades på bild kyssandes en annan kvinna på en fest.

– När jag såg dem gjorde det ont i mig. Det är ändå min pojkvän som kysser en annan tjej. Att det dessutom sker helt öppet på en fest är ju helt bisarrt, kommenterade Emma Andersson det hela i Aftonbladet.

Emma Andersson och Mille Lansburgh i samband med Robinsin-finalen.

Försvann från rampljuset

Medan Emma Andersson fortsatte som modell och sångerska, för att sedan slå sig ner på andra sidan Atlanten som hockeyfru till Henrik Zetterberg, så försvann Mille Lansburgh från rampljuset. Han blev något av en lokalprofil i Uppsala när han bloggade under namnet ”Styvpappan” på Uppsala Nya Tidning, UNT.

Annons

Mille har arbetat med sociala medier och marknadsföring för olika företag, och jobbar nu på ett företag i Uppsala. På sin Instagram visar Mille upp livet som pappa, och verkar dessutom sporta en hel del.

Så ser Mille Lansburgh ut i dag!

Se också: Stjärnorna som slog igenom i dokusåporBrand logo
Se också: Stjärnorna som slog igenom i dokusåpor
Annons