Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så lever Victoria Silvstedts exmake idag

15 nov, 2021 
AvAino Oxblod
FotografCharlotte Österdal
I USA är Chris Wragge en känd tv-journalist – men svenskar minns honom främst som Victoria Silvstedts exmake.
Nu berättar han om sina stora livsändringar efter parets skilsmässa, och hur han har lagt om sitt liv.
Annons
Victoria Silvstedt – 7 saker du inte visste om profilenBrand logo
Victoria Silvstedt – 7 saker du inte visste om profilen

2000 gifte sig svenska världsstjärnan Victoria Silvstedt med tv-journalisten Chris Wragge. Paret var gifta i nio år, men relationen kantades av skandaler. I sitt sommarprat 2018 berättade Silvstedt hur hennes tajta jobbschema förstörde hennes äktenskap.

– Jag jobbade sönder mitt äktenskap. Det kraschade för att jag arbetade för mycket då jag aldrig var på samma plats i mer än en vecka. Mina närmsta vänner och familj vet hur jag har kämpat ensam sedan jag var sjutton år, sa hon i Sommar i P1, enligt Aftonbladet.

Silvstedt konstaterade också att hon var otrogen flera gånger, något hennes make förlät henne för – men till slut var det hon som inte orkade leva så längre.

– Jag provocerade fram skilsmässan, men det beslutet var oerhört svårt att ta. Det tog mig tre år. Jag var otrogen och han förlät mig alltid. Men jag kunde inte leva med att bedra honom. Vår separation är fortfarande en väldigt mörk period i mitt liv, sa hon i programmet.

Annons

Så lever Chris Wragge idag

Idag har Chris Wragge gått vidare från sitt första äktenskap. Han är tv-journalist i den amerikanska kanalen CBS2, och har dessutom gift om sig och blivit pappa.

Tillsammans med hustrun Sarah och sonen Christian bor han nu i Wyckoff i New Jersey, istället för på Manhattan som innan.

– Att gifta om sig och hitta min drömkvinna, och sedan få det här fantastiska barnet, det har ändrat min inställning till allting. Det har gjort mig bättre på mitt jobb. Det har gjort mig till en bättre person, vilket jag känner har gjort mig till en jättebra pappa och make, säger Chris Wragge till Northjersey.

Chris Wragge 2021.

Chris Wragge, som snart fyller 50, säger att han ständigt vill utvecklas i livet, och att det är den inställningen han har haft hela tiden.

– Jag jobbar väldigt, väldigt hårt för att behålla min ungdomlighet och vara före min tid, från en social synvinkel. Jag har fortfarande mycket att ge, och många år framför mig.

The Storytellers – Lyssna med MarkizBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Markiz

Annons