Anne Scheeden – ALF

Anne Scheeden, i dag 73, är mest känd för rollen som Kate Tanner i tv-serien ALF om den snälla utomjordingen. Efter serien syntes hon i serier som Magnum P.I och Skål, men har efter det lämnat rampljuset. I dag arbetar hon med välgörenhetsorganisationer.

Fran Drescher – The Nanny

Fran Drescher slog igenom stort över hela världen för sin roll som barnflickan Fran Fine i 90-talssitcomen The Nanny. Hon har fortsatt skådespela, men är fortfarande tätt förknippad med sin gamla roll.

Så såg kändisarna ut som barn – okända bilderna

Shannen Doherty – Beverly Hills 90210

Shanne Doherty blev med rollen som Brenda Walsh en av 90-talets stora tonårsidoler. Hon lämnade Beverly hills 90210 och fick en roll i Förhäxad – en serie hon senare lämnade för att hon var svår att arbeta med. Shannen Doherty är diagnostiserad med bröstcancer, och har de senaste åren varit öppen med den tuffa sjukdomskampen.

Patricia Heaton – Alla älskar Raymond

Mellan 1996 och 2005 spelade Patricia Heaton hustrun Debra Barone i tv-serien Alla älskar Raymond, en roll hon också vann flera Emmys för. Hon har också spelat i serien The middle från 2009 till 2018. Patricia är fortfarande en aktiv skådespelare.

Melissa Joan Hart – Sabrina tonårshäxan

Melissa Joan Hart spelade den charmiga häxan Sabrina, som växer upp hos sina magiska fastrar och försöker balansera livet i gymnasiet samtidigt. Hon förknippas fortfarande med rollen, men har fortsatt arbeta som skådespelare och regissör.

Tommy Blom gjorde succé i Tages – orden om svåra tiden

Heather Locklear – Melrose place

Heather Locklear var superstjärnan i 90-talsdramat Melrose place, efter att ha slagit igenom i Dynastin på 80-talet. Efter den rosade tv-karriären hamnade Heather Locklear i missbruksproblem, och de senaste åren har hon pendlat in och ut på rehab.

Carmen Electra – Baywatch

Carmen Electra började som modell och syntes frekvent i Playboy på 90-talet, innan hon landade rollen som Lani McKenzie i Baywatch 1997 och 1998. Hon fortsatte skådespela efter rollen, men har också gjort en karriär som dansare i Pussycat dolls och som modell.