Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

7 hotell i Stockholm som har hotellrum med balkong eller terass

17 apr, 2019 
AvSara Lund
Hotell med balkong i Visby
Att hitta hotellrum som har en egen balkong är inte det lättaste, men här gör vi jobbet åt dig! Vi har letat fram sju olika hotell i centrala Stockholm där du kan boka ett hotellrum med egen balkong eller terass.
Annons

Är du sugen på en weekend i Stockholm? Vill du hitta hotellrum som har egen balkong eller terass? Då kommer din hjälp här! Nedan listar vi sju olika hotell i centrala Stockholm som erbjuder hotellrum med privat balkong eller terass.

1. Biz Apartment

Biz Hotel Hammarby sjöstad

Plats: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Beskrivning: Ett ljust och fräscht lägenhetshotell som ligger två kilometer från livliga Södermalm, Globen och Tele2 arena. Här kan du boka ett rum med egen terass.

2. Freys Hotel

Freys hotel

Plats: Centrala Stockholm

Annons

Beskrivning: Ett elegant hotell mitt i Stockholm City. Här kan du boka hotellrum med egen balkong, eller en svit med balkong som erbjuder dig utsikt över Stockholm.

3. Hotel Rival

Hotell rival med balkong

Plats: Södermalm, Stockholm

Beskrivning: 4-stjärnigt hotell i en art déco-byggnad från 1930-talet. Här är alla hotellrum inredda efter en klassisk svensk film, och alla sängar har kuddmeny och lakan i egyptisk bomull. Här kan du boka ett dubbelrum med egen balkong.

4. Hotel Kung Carl, BW Premier Collection

Hotell kung carl collection

Plats: Centrala Stockholm

Annons

Beskrivning: Ett hotell som ligger vid Stureplan, mitt i hjärtat av Stockholms shopping och nöjeskvarter. Här bor du i en elegant byggnad från tidigt 1800-tal. Du kan boka en svit med egen balkong.

5. Berns Hotel

Berns hotell

Plats: Centrala Stockholm

Beskrivning: Ett populärt och elegant boutiquehotell som ligger mitt i centrala Stockholm. Hotellet har två olika restauranger, Berns Asiatiska och Berns Bistro, och har flera olika sviter att boka – där ni bor med egen privat balkong.

6. Clarion Collection Hotel Wellington

Hotell Welington

Plats: Centrala Stockholm

Annons

Beskrivning: Här bor du lugnt och avskilt på Östermalm i centrala Stockholm. Här tar du dig in till Stockholms puls på bara några minuter, och hotellet har även en loungebar samt relaxhörna. Här kan boka hotellrum med privat balkong.

7. Clarion Collection, Hotel Tapto

Hotell med balkong i centrala Stockholm

Plats: Östermalm, Stockholm

Beskrivning: Ett hotell som ligger ett stenkast från Stadion på Östermalm i Stockholm. Här bor du centralt men ändå avskilt. Hotellet har en relaxavdelning och du kan boka en svit som har privat balkong.

Läs mer:

Annons