Skönhetsmogulen Bobbi Brown har skördat framgångar i beautybranschen, men när hon lämnade sitt eget varumärke förra året kom hennes nästa steg att bli något helt annat. Tillsammans med maken Steven Plofker köpte hon ett bortglömt hotell i Montclair, New Jersey, cirka 30 minuter med tåg utanför New York City. Paret har själva varit bosatta på orten sedan de gifte sig på 1980-talet.

Läs även: Nu är renoveringen av danska designhotellet klar – kika in

Hotellet, som i dag går under namnet The George Inn, byggdes år 1902 av arkitekten Charles Van Vleck. Byggnaden var ursprungligen en privatbostad, men blev ett värdshus på 1940-talet. Byggnaden är ett känt landmärke i Montclair, men mycket hade hunnit förfalla innan Bobbi Brown och Steven Plofker köpte det. Efter en grundlig renovering har paret nu öppnat ett boutiquehotell för den designintresserade i den historiska byggnaden.

The George Inn fick behålla sin ursprungliga exteriör, men interiören är betydligt modernare.

Hotellet har 32 unikt inredda rum där designdrömmar och industriella influenser möter historien som sitter i väggarna. Inredningen på The George Inn har även hämtat inspiration från Storbritannien och för ELLE Decor berättar Bobbi Brown att hon planerar låta en graffitikonstnär måla en vägg på hotellet.

Kika in i det nyöppnade hotellet:

Läs även:

7 weekends nära Stockholm – från romantiska hotell till spalyx

14 härliga resmål i Grekland – hitta den som passar din semester

Därför ska du aldrig använda hotellets vattenkokare