Artikeln innehåller reklamlänkar
Ellery Beach House
7 otippade resmål du inte vill missa i Sverige i sommar
1:39

Efter reklamen: 7 otippade resmål du inte vill missa i Sverige i sommar

(1:39)

Slå på ljud

Föredrar du fart och fläng mitt i city eller vill du koppla av nära vattnet? Oavsett preferenser finns alltid många hotell att välja mellan. Vi har listat de lyxigaste favorithotellena som Skandinaviens huvudstäder har att erbjuda.

Lyxiga hotell i Köpenhamn

Nimb Hotel

Fjärran Östern möter Skandinavisk design! Nimb hotel ligger i centrala Köpenhamn och har utsikt över bland annat Tivoli. I hotellet finns 38 rum, alla med unik design. Dessutom finns en härlig takpool, många restauranger och möjlighet till avkopplande behandlingar.

Läs mer om Nimb Hotel.

Guldsmeden Hotel, Manon les Suite

Mitt i Köpenhamn finns det spännande hotellet Manon les Suite – en härlig oas som likväl hade kunnat vara Bali. I det femstjärniga hotellet finns 86 rum och hotellet bjuder på en spännande design, stor pool och härlig takbar.

Läs mer om Manon les Suite här. (länk till Hotels.com)

Admiral Hotel

Vad sägs som en natt i ett 200 år gammalt hus? Stilrena Admiral Hotel visar verkligen vad dansk design står för och de 336 rummen är smakfullt inredda för dig som gillar enkelt och stilrent. Utsikten över Nyhavn-kanalen gör dessutom vistelsen ännu härligare.

Läs mer om Admiral Hotel här.

Nya lyxiga och annorlunda hotell i Sverige 2021

Villa Copenhagen

Ett nytt hotell inom Nordic Choice-kedjan är Villa Copenhagen, ett lyxigt hotell i en historisk byggnad. Hotellet har både pool och bastu. Takpoolen som är 25 meter lång är dessutom uppvärmd – perfekt för badkrukan! Hotellet ligger 15 minuter från flygplatsen och granne med centralstationen.

Läs mer om Villa Copenhagen här.

Lyxiga hotell i Stockholm

Bank Hotel

För den som vill bo mitt i centrala Stockholm är lyxiga Bank Hotel ett måste. Förutom perfekt läge bjuder det lilla boutiqehotellet på god mat, fantastisk frukost och det är dessutom möjligt att få drinkar till rummet när baren har stängt.

Läs mer om Bank Hotel här.

Grand Hotel Saltsjöbaden

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Vill du komma bort från pulsen i city och istället kunna andas ut nära vattnet, är Grand Hotel Saltsjöbaden något för dig. Hotellet hade sin invigning 1893 och den antika känslan har i dag blandats med det moderna. Hotellet erbjuder 137 hotellrum, restaurang, pool och spa – och en fantastisk utsikt!

Läs med om Grand Hotel Saltsjöbaden här.

Smådalarö Gård

I Stockholms skärdgård finns ett nytt spahotell att uppleva! Välj bland fler olika pooler eller ta en drink vid poolbaren. Hotellet erbjuder också dagspa för dig som inte vill stanna över natten. Vill du vara bland dem första att uppleva hotellet? Smådalarö Gård slår upp portarna den 5 juli. Lyckas du pricka in en vistelse den 21 juli kan du också se Sarah Klang uppträda live.

Läs mer om Smådalarö Gård här.

Här är Sveriges vackraste sandstränder

Ellery Beach House

På omtalade Ellery Beach House finns mer än bara spa. Hotellet erbjuder padelbana för den som röra på benen. Låt drinkarna flöda – och har du tur kan det helt plötsligt dyka upp en saxofonist som bjuder på ljuvlig musik.

Läs mer om Ellery Beach House här.

Lyxiga hotell i Oslo

Camillas hus

Vill du testa något annat än stilren design? Då ska du checka in på Camillas Hus som ligger i centrala Oslo. Det lilla hotellet har mysig vardagsrumskänsla och gammal interiör, men känns ändå lyxigt och intimt.

Läs mer om Camillas hus här.

Hotel Christiania Teater

Hotel Christiania Teater finns i en kulturmärkt byggnad från år 1917 som tidigare varit en teater- och biograf. Och känslan av biograf har hotellet valt att bevara med en storbildsskärm i en gammal teatersal. Förutom det har hotellet ett perfekt läge för den som vill ha nära till Oslos centrala shoppinggator.

Läs mer om Hotel Christiania Teater här.

8 magiska semestertips i norra Sverige

The Thief

Kaxiga hotellet The Thief vet allt om spännande inredning och en skön känsla. Hotellet har ett lugnt och mysigt spa innanför mörka stenväggar. Men på den stora takbaren är det desto ljusare och mer liv.

Läs mer om The Thief här.

Grand Hotel Oslo

Femstjärniga Grand Hotel ligger på Oslos huvudgata, Karl Johans gate. Men trots liv utanför fönstret bjudet hotellet in till en lugn och harmonisk känsla – med extra flärd. Vad sägs till exempel om att hänga vid poolen på åttonde våningen? Eller vill du hellre svettas i det kompletta gymmet? Oavsett får du inte missa maten på någon av de spännande restaurangerna!

Läs mer om Grand Hotel här.

Foto: Instagram, Ellery Beach House

Artikelinspiration: Café

Mest läst