Det var den 17 oktober som brasilianska Ellen Priscila Ferreira, 24, hittades uppbränd i en bil tillsammans med sin vän Ely Carlos dos Santos, 39, i staden Coroados.

En 19-årig man har gripits misstänkt för det brutala mordet, tillsammans med fyra andra personer – varav en är hans 17 år äldre fru, skriver Daily Mail.

Tidningen rapporterar att Ellen Priscila Ferreira var gravid i fjärde månaden med den 19-åriga mannens barn, och att de två alltså hade haft en affär trots att han är gift. Hur vännen Ely

Brasilianska nyhetsförmedlaren G1 meddelar att den misstänkta mannen och hans fru båda har erkänt brottet till polis, och förklarat att de mördade den 24-åriga Ellen för att hon vägrade göra en abort, efter att 19-åringen gjort henne gravid.

Polisen i chock över det grova brottet

Polisen Paulo de Tarso har varit polis i 30 år och är den som leder förundersökningen. Han säger att han aldrig varit med om ett lika grovt brott förut.

– Ellen var gravid med mannen som mördade henne. Han var gift, men hade en relation med Ellen. Den misstänktes fru är också gift. De ville båda att Ellen skulle göra abort på barnet, men hon vägrade acceptera det, säger Paolo de Tarso.

Den misstänkte 19-åringen och hans fru ska också ha fått hjälp med det brutala dubbelmordet av två andra män i åldrarna 35 och 38, som båda förnekar att de haft något med brottet att göra.

Alla fyra misstänkta hålls dock häktade i 30 dagar under förundersökningen, skriver Daily Mail.

– I dag vet vi inte hur de tog sig an offren. Vi vet vad som hände efter att de bands i bilen. Vi försöker bevisa att mannen och kvinnan, som är gifta, tog hjälp av de två andra misstänkta för att utföra brottet.

Läs mer:

Kikki Danielssons ilska efter händelserna – chockerande avslöjandet från dansbandsvärlden

Mia Skäringer räddades av vännen under jobbiga tiden

Carolas ursäkt efter kritiserade videon

Mer läsning

Femina