0:59

Efter reklamen: Det här är bästa åldern att bli mamma – enligt forskning

(0:59)

Att pussa sitt barn på munnen är något som de allra flesta gör, speciellt när barnen är små. Men nu har en mamma i Australien hamnat i ordentligt blåsväder efter att ha publicerat en video på TikTok där hon gör just detta, skriver The Sun.

I videon syns ett litet barn stå på ett bussäte och luta sig över till sätet bakom där mamman sitter. Mamma och barn pussas sedan upprepande i åtta sekunder med ögonen stängda. Videon är i sin tur musiklagd med vad många tolkar som romantisk musik, och har hashtaggar som ”puss”, ”pussdags” och ”mamma-dotter-band”.

40-åriga oskulden blev gravid – då kom läkarens oväntade besked

Kritiken mot videon med mamman och barnet

Nu har videon fått mängder av kritik från personer som menar att de själva också pussar sina barn på munnen, men att det kan bli för mycket.

”Jag har alltid pussat mina barn på läpparna som en snabb puss innan jag lämnar hemmet, när jag stoppar om dem eller före skolan osv. En åtta sekunder lång puss är lite mycket och ser konstigt ut för alla som kollar”, skriver en person

”Jag pussar alltid mina barn, men det här ser obehagligt ut”, tycker en annan.

”Jag skulle inte göra det. Jag tycker inte om att se det. Men jag vet också att det verkligen inte är något jag har med att göra”, menar en tredje.

Pappan vägrar betala mensskydd – om inte dottern gör hushållssysslor

Många tar mamman i försvar

Samtidigt har mamman också stöttats av många andra, som inte tycker det är något fel med videon.

”Varför inte, vad är det för fel på människor. Mina barnbarn pussar alltid oss på läpparna. Tillgivenhet är något fint”, skriver en person.

”Hon pussar inte ens sitt barn. Hon bara sitter där och hennes barn gör allt”, påpekar en person.

”Folk måste gå och koka sina huvuden om de tror att pussa sina barn på läpparna och visa dem kärlek är att ’hångla’… Galen värld vi lever i full av riktiga galningar”, tycker en annan.

Nu har mamman valt att lämna TikTok efter den uppmärksammade videon.

Bild från TikToken.

Mammans hemska sms till dottern: ”Glad din make dog”

Utvald läsning

Femina