Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Drömmiga Alla hjärtans dag-presenter till kärleken

08 feb, 2023 
Letar du efter en romantisk gåva att skämma bort en kär person med? Vi tipsar om fint förpackade boxar och presenter med omtänksamt innehåll att överraska en flickvän, en kompis eller kanske dig själv med på Alla hjärtans dag.
Annons
Läppstiftstricket – så får du ditt läppstift att hållaBrand logo
Läppstiftstricket – så får du ditt läppstift att hålla

Snart dags för årets stora kärleks-högtid, den 14 februari är det Alla hjärtans dag. Oavsett om du tänkt fira med din älskling, kommer hänga med fina kompisar eller kanske vill visa dig själv extra kärlek har vi tips på sköna presenter som inte bara är kul att få. De är också boostande att använda. För visst är det trevligt med en ask choklad eller en bukett med rosor. Men ännu härligare är produkter som fyller badrummet med kärlek, oavsett om det är i form av en lyxig box med skönhetsprodukter eller ett ljuvligt doftljus som sprider sensuella noter. För att göra valet enklare har vi plockat ut redaktionens favoriter med kärlekstema. Här är presenter som kommer i fin förpackning och som är perfekt att önska sig själv, ge bort till en flickvän eller överraska kompisen med på Alla hjärtans dag.

Annons

Bästa Alla hjärtans dag presenten

Välfylld Alla hjärtans dag-box med skönhetsfavoriter

alla hjärtans dag present till flickvän från lyko

Lovables är en återkommande favorit från Lyko där man fyller en box med aktuella favoritprodukter. Till den här Alla hjärtans dag har man tagit fram en romantisk specialutgåva under namnet Love Letter. Här får du hela 13 skönhetsgåvor i en mix av hudvård, smink och hårprodukter. Du hittar allt från den hyllade Tämja som sätter frisset på plats till arkmask från Starskin som är perfekt att preppa huden med innan dejten. Allt detta är dessutom förpackat i en kartong som osar kärlek.

Annons

Lovables Love Letter från Lyko kostar 549 kr och du hittar det här (reklamlänk).

Lyxig Alla hjärtans dag-kit med hudvårdsminisar

sunday riley kit

Står det övernattning på agendan? En romantisk weekend kanske? Wake up with me innehåller en rad älskade klassiker från hyllade märket Sunday Riley, produkter som ger studs och lyster till huden. Alla är i miniformat så att de lätt får plats i resenecessären.

Wake up with me-kitet från Sunday Riley kostar 949 kr och det finns här (reklamlänk).

Annons

Alla hjärtans dag-present med väldoftande lyx

alla hjärtans dag present till flickvän från rituals

Rituals hjälper till med den romantiska stämningen med ett fint förpackat Love Gift Set. Här finns rosigt skimrande doftljus, fluffig duschmousse och lyxigt rik kroppskräm - alla med en mjuk, avslappnande och exotisk blomdoft av jasmin och vildros.

Love Gift Set från Rituals kostar 479 kr men har ett högre värde. Det finns här. (reklamlänk)

Alla hjärtans dag-kollektion med kärlekstema

skuggpalett med romantiska färger att ge till flickvän på alla hjärtans dag

På LH Cosmetics har man hämtat inspiration från romantiska blommor till sin specialkollektion till Alla hjärtans dag. Blomma Palette är nio skuggor som kan användas var för sig eller mixas likt en vacker bukett på ögonlocken. Ögonskuggorna är inte bara veganska, de är dessutom härligt krämiga och mjuka i formulan vilket gör dem enkla att applicera. De kommer i en romantiskt rosa box med spegel i locket.

Annons

Blomma Palette från LH Cosmetics kostar 449 kr och den finns här. (reklamlänk)

Exklusiv Alla hjärtans dag-ask med hudvårdskur

alla hjärtans dag present till flickvän från babor

Ampull-kitet från Babor är den perfekta Alla hjärtans dag-presenten till flickvännen, väninnan eller kärleken som älskar att ta hand om sin hud lite extra. Det innehåller en kur på 7 olika ampuller att upptäcka och piggar upp huden dessutom. Passar både män och kvinnor. Det är ampuller som ger fukt, fixar spänst, lockar fram glow och fyller på med vitaminer.

Annons

With Love från Babor kostar 349 kr och du hittar det här (reklamlänk).

Romantiskt rött Alla hjärtans dag-lack

alla hjärtans dag present till flickvän från essie

Är budgeten lite mindre finns Essies fina nagellack i nya serien Love, här i romantiskt rödrosa nyansen I am the spark. Det är dessutom snällare mot naturen än traditionella nagellack eftersom det innehåller en hög andel växtbaserade ingredienser.

Love by Essie i I am the spark kostar 159 kr och det finns här (reklamlänk).

Annons