Artikeln innehåller reklamlänkar
Vi öppnar Skincity Skincare Calendar – spoilervarning!
0:51

Efter reklamen: Vi öppnar Skincity Skincare Calendar – spoilervarning!

(0:51)

Slå på ljud

Med mer krispigt nyp i luften är det härligt att skifta till mustigare och intensivare dofter i parfymgarderoben som värmer själen. Här är några av de nya favoriter vi nosat upp denna höst.

Modehuset Louis Vuittons nya parfym Spell on You trollbinder med sin överdådiga och lyxiga blombukett som består av iris, rosor, jasmin och viol.

Spell on You från Louis Vuitton kostar 2500 kr/100 ml EdP och den finns exklusivt i modehusets butik på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Höstens bästa överraskning är Cleans Radiant Nectar från den hållbara Reserve-kollektionen där man mixat noter från päronnektar ihop med ambrettefrön, orris, mysk och cederträ. Det är både fräscht, mjukt och härligt på samma gång.

Radiant Nectar från Cleans Reserve-kollektion kostar 830 kr/50 ml EdP och den kommer att finnas här (länk till Åhlens).

7 knep för att undvika torra läppar i höst!

Hibiscus Mahajád från Maison Crivelli är en mustigt djup och söt doft där du får en annorlunda notmix av turkisk ros och hibiskus ihop med cassis, mint, vanilj och en lätt aning av läder.

Hibiscus Mahajád från Maison Crivelli kostar 2150 kr/50 ml Extrait de Parfums och du hittar den snart exklusivt här.

Höstens nya och spännande ansiktscremer

Alla Givenchys L'Interdit-dofter bygger på kontraster men kanske ännu mer så i rykande nya Rouge. Här blandas somrigt vita blommor, som apelsinblom och jasmin, med häftigt eldig röd pimiento, kryddig ingefära och saftig blodapelsin ovanpå parchouli, vetiver och sandelträ.

L'Interdit Rouge från Givenchy kostar 1020 kr/50 ml EdP och den finns här (länk till butik).

Citrus och svarta vinbär, apelsinblom och gröna fikon på en bädd av cederträ och olivträd - det är Bottega Venetas nya lyxiga damdoft Illusione Tonka Solaire som bjuder på ett spännande djup.

Nu finns årets första skönhetskalendrar att köpa!

Illusione Tonka Solaire från Bottega Veneta kostar 1120 kr/50 ml EdP och den finns här (länk till Åhlens).

Mest läst