Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Höstens härligaste doftnyheter

05 okt, 2021 
AvJessica Blockström Hember
FotografMART PRODUCTION/Pexels
Vi håller värmen i rusket med nya spännande dofter som bjuder på fin krydda och mustiga noter.
Annons
Vi öppnar Skincity Skincare Calendar – spoilervarning!Brand logo
Vi öppnar Skincity Skincare Calendar – spoilervarning!

Med mer krispigt nyp i luften är det härligt att skifta till mustigare och intensivare dofter i parfymgarderoben som värmer själen. Här är några av de nya favoriter vi nosat upp denna höst.

Modehuset Louis Vuittons nya parfym Spell on You trollbinder med sin överdådiga och lyxiga blombukett som består av iris, rosor, jasmin och viol.

Annons

Spell on You från Louis Vuitton kostar 2500 kr/100 ml EdP och den finns exklusivt i modehusets butik på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Höstens bästa överraskning är Cleans Radiant Nectar från den hållbara Reserve-kollektionen där man mixat noter från päronnektar ihop med ambrettefrön, orris, mysk och cederträ. Det är både fräscht, mjukt och härligt på samma gång.

Radiant Nectar från Cleans Reserve-kollektion kostar 830 kr/50 ml EdP och den kommer att finnas här (reklamlänk).

Annons

Hibiscus Mahajád från Maison Crivelli är en mustigt djup och söt doft där du får en annorlunda notmix av turkisk ros och hibiskus ihop med cassis, mint, vanilj och en lätt aning av läder.

Hibiscus Mahajád från Maison Crivelli kostar 2150 kr/50 ml Extrait de Parfums och du hittar den snart exklusivt här.

Alla Givenchys L'Interdit-dofter bygger på kontraster men kanske ännu mer så i rykande nya Rouge. Här blandas somrigt vita blommor, som apelsinblom och jasmin, med häftigt eldig röd pimiento, kryddig ingefära och saftig blodapelsin ovanpå parchouli, vetiver och sandelträ.

L'Interdit Rouge från Givenchy kostar 1020 kr/50 ml EdP och den finns här (reklamlänk).

Citrus och svarta vinbär, apelsinblom och gröna fikon på en bädd av cederträ och olivträd - det är Bottega Venetas nya lyxiga damdoft Illusione Tonka Solaire som bjuder på ett spännande djup.

Illusione Tonka Solaire från Bottega Veneta kostar 1120 kr/50 ml EdP och den finns här (reklamlänk).

Annons