kvinna med solhatt

0:32

Efter reklamen: Kungliga sommarfrisyrer att inspireras av

(0:32)

Hybrider mellan makeup och hudvård är hett och trenden syns även på läppfronten. Aldrig har vi sett så många härliga läppbalsam som både mjukgör och ger fin färg. Dessutom har många av dem egenskaper som får läpparna att se både fylligare och jämnare ut. Och de går snabbt att svepa på var du än är. Här är några av de senaste nyheterna.

Från BareMinerals kommer det nästan overkligt lena och sköna Mineralist Lip Gloss-Balm som finns både med och utan skimmer. Här kan du välja mellan hela 15 nyanser från riktigt ljust och helt transparent till mer mustigt och plommonlila. I formulan har du också välgörande kallpressade fruktoljor från bl a havtorn och plommon. Det har också en väldigt fin och behaglig fruktdoft.

Mineralist Lip Gloss-Balm från BareMinerals kostar 295 kr och finns här (reklamlänk från Apprl).

Skönhetsredaktören väljer bästa reseprodukterna!

I den här underbart hippie-inspirerade retrohylsan får du ett ganska pigmentrikt läppbalsam med gel-liknande formula som sprider sig snyggt. Färgen täcker bra och sitter ovanligt länge jämfört med många liknande produkter. Bland de välgörande ingredienser hittar du hyaluronsyra, mangosmör och fröolja från loofah. Det finns 16 nyanser.

California Kissin Color Balm från Benefit kostar 279 kr och finns här (reklamlänk från Apprl).

tonat läppbalsam med solskydd

Hyaluronsyra, E-vitamin och solskydd får du i den här smidiga tuben som finns i tre mjuka och halvtransparenta nyanser som alla blir väldigt naturliga på: Pastel Peach, Mellow Mauve och Dusty Rose.

Infinity Lip Gloss SPF 15 från LH Cosmetics kostar 199 kr och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Så mjukt att det nästan smälter ut på läpparna är Tartes läppbalsam som också ger en modernt återfuktad och glossig finish. Trots det håller färgen sig innanför konturen även om du har lite linjer runt munnen. Det är veganskt, innehåller antioxidanter och passionsfruktolja samt finns i sex nyanser.

Jag har testat hundratals brun utan sol – det här är min favorit

Maracuja Juicy Lip från Tarte kostar 229 kr och finns här (reklamlänk från Apprl).

Utvald läsning

Femina