Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsredaktörens bästa fyndtips på Black Week

23 nov, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografoleg magni/pexels
kvinna som chillar i shoppingvagn
Svårt att navigera bland alla nedsatta produkter under årets stora reavecka? Stressa inte - vårt skönhetsproffs har listat de bästa och smartaste klippen du kan hitta. Spana in dem här!
Annons
Skönhetsredaktörens bästa torrschamponBrand logo
Skönhetsredaktörens bästa torrschampon

Rea-skyltarna blinkar på så att man nästan blir förvirrad. Men om man kollar noga så är ju det här ett toppentillfälle att klicka hem en produkt du kanske varit nyfiken på länge. Eller som du ändå har som stapelvara hemma. Försök dock att undvika att dras med i rea-ruset. Det kan vara klokt att bestämma en summa du verkligen har råd med innan du börjar klicka på köp-knappen. Håll också lite extra koll på parfymer. Det är en kategori där företaget Pricerunner sett mycket fusk så här i rea-tider. Företagen höjer priserna precis innan Black Week för att sedan slå på trumman att rea-priserna är extremt billiga... Där kan det vara bra att jämföra flera sajter innan du slår till. Här har jag plockat ut de sju produkter jag tycker är värda att satsa på.

Välkomponerad ögonskuggspalett

välfylld ögonskuggspalett

Tartelette In Bloom har varit min go to-palett i några år nu. Här hittar jag alla ögonskuggor som behövs för att grund, sota och forma. Inte några galna färger men de man använder varje dag, året om. Plus några som får det att glittra lite extra i ögonen. Dessutom är den kultförklarade puderformulan på dessa en sådan dröm att jobba med. Det behövs oftast inte någon primer, de glider på så fint ändå även för den som inte är proffs. Hemligheten är att de är lerbaserade. Jag gillar också spegeln lite extra, den använder jag när det ska målas på mascara och jag vill se lite bättre.

Annons

Tartelette In Bloom Clay Palette från Tarte kostar i vanliga fall 509 kr men finns nu för 407,20 kr här (reklamlänk).

Magisk foundation

foundation med lyxkänsla

En av mina absoluta favoritbaser det senaste året är Pat McGraths Skin Fetish Sublime Perfection. Den har en ganska tunn formula som på något magiskt vis ändå ger en väldigt mycket snyggare hud med riktigt fin lyster även om man fått lite skrynklor och ojämnheter med åren. Den är också väldigt dyr men superdryg och just nu kan du passa på att prova till en något billigare peng.

Skin Fetish Sublime Perfection Foundation från Pat McGrath finns i 36 nyanser och kostar i vanliga fall 859 kr men finns nu för 687,20 kr här (reklamlänk).

Årets bästa mascara

mascara som både ger volum och elegant separation

Många mascaror har lanserats det här året men ingen har haft en sådan enig skönhetskår bakom sig. Lash Idôle från Lancôme har en otroligt skön borste att arbeta med som verkligen kammar igenom fransarna och täcker varenda en av dem med nattsvart och volymgivande formula. Du kan dessutom lätt trycka till med den smart formade borsten för att få till en tjusig böj. Den ligger redan i ett något billigare prisspann än sina andra mascara-kompisar från märket men den här veckan blir det ytterligare några tior mindre att betala.

Annons

Lash Idôle Mascara från Lancôme kostar vanligtvis 295 kr men finns just nu för 236 kr här (reklamlänk).

Ögoncreme som levererar

ögoncreme med flera funktioner i en

Ingen jag känner har blivit besviken efter att ha prövat Filorgas både sköna och välgörande ögoncreme Optim'Eyes. Formulan är inte bara behagligt kylande och smälter härligt in i huden. Den riktar in sig på allt från mörka ringar till fina linjer med den äran. Till sin hjälp har den peptider, hyaluronsyra och något som heter chrysin. Jag gillar förpackningen här lite extra, det känns hygieniskt och säkert med en skruvmekanism som öppnar den vilket för att du slipper doppa fingrarna i en burk eller hålla reda på en liten spatel. Tips när du är extra trött! Ställ in i kylen och lägg sedan ett lite tjockare lager som en ögonmask.

Annons

Optim'Eyes från Filorga kostar vanligtvis 475 kr/15 ml men finns just nu för 356 kr här (reklamlänk).

Lystergivande C-vitamin serum

serum som ger huden massor av lyster

Behagliga droppar som ger huden både fukt, lyster, mer spänst och en betydligt jämnare ton är Dermalogicas smart formulerade Biolumin-C Serum. Här har man kombinerat ett stabilt C-vitamin med chiafröolja, peptider och mjölksyra, uppenbarligen en vinnarmix för serumet har blivit en supersuccé. Du kan dessutom använda det året om.

Biolumin-C serum från Dermalogica har i vanliga fall en prislapp på 985/30 ml kr men finns nu för 738,75 kr här (reklamlänk).

Dagcreme för känslig hy

dagcreme som stärker barriären

Biotherm har nyligen lanserat en av sina bästa ansiktscremer någonsin. Den heter Cera Repair Barrier Cream och innehåller massor av fukt tillsammans med ceramider och märkets egna undergörare Life Plankton med bl a antiinflammatoriska egenskaper. Underbart skön är den också, en mjuk och len formula som går fint in i huden och samtidigt skyddar mot vädrets makter. Varje dag känns huden lite bättre och fräschare.

Annons

Cera Repair Barrier Cream från Biotherm finns i två storlekar, 30 och 50 ml. Den lilla kostar vanligtvis 239 kr men finns nu för 179 kr och den större har ett ordinarie pris på 539 kr men du hittar den för 404 kr. Båda har du här (reklamlänk).

Hudälskande rengöringsolja

rengöringsolja som får huden att stråla

Det tog ett tag innan jag hittade en rengöringsolja som tar bort smink och smuts utan att det känns som man får en fet hinna på huden. Sedan dess har Medik8s ljuvliga Lipid-Balance Cleansing Oil varit en stapelvara i mitt badrum. Den är dessutom både hudvårdande och mild vilket gör att det oftast är denna jag väljer om huden känns lite extra skör och det är en av få produkter som jag verkligen gör slut på. Väldigt ovanlig företeelse hemma hos en hårt testande skönhetsredaktör.

Annons

Lipid-Balance Cleansing Oil från Medik8 kostar vanligtvis 395 kr men finns nu för 296,25 kr här (reklamlänk).

Hyllad skönhetsmaskin

ansiktsmask med välgörande LED-ljus

Den är vansinnigt dyr men också hyllad av skönhetsexperter världen över. Dr Dennis Gross är också kungen av LED-maskiner och hans DRx SpectraLite FaceWare PRO ger så fina resultat på allt från finnar till fina linjer och spänst. Tre minuter om dagen använder man den och det finns tre olika program att välja.

DRx SpectraLite FaceWare PRO från Dr Dennis Gross går vanligtvis loss på nästan 5000 kr men den här veckan finns den för 3795 kr här (reklamlänk).

Annons