Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

5 fina julkalendrar i mindre format

21 nov, 2021 
leende kvinna med julklappar
Sugen på en skönhetskalender men tycker att en lucka per dag fram till julafton låter lite häftigt? Spana in de här fina varianterna där det lyxiga innehållet är extra noga utvalt!
Annons
Vi öppnar Filorgas skönhetskalender 2021 – spoilervarning!Brand logo
Vi öppnar Filorgas skönhetskalender 2021 – spoilervarning!

Julkalender-hajpen fortsätter och det roliga är att idéen också utvecklas. En trend i år är att vi ser fler skönhetskalendrar i mindre format, där du får 12 luckor istället för klassikern med 24. Perfekt för dig som inte är sugen på att få ett helt alfabet med minisar att testa igenom. Du kanske inte heller har lust att öppna en lucka varje dag eller inte har plats hemma för ett stort kalenderskåp. Här är fem fina julkalendrar i mindre format med luckor att öppna varannan dag.

Annons

Get that festive skin glow, Nimue

julkalender från salongsmärket nimue

Gillar du aktiv och avancerad hudvård ska du spana in den här julkalendern. Nimue är ett modernt salongsmärke som skräddarsyr rutinen för att hjälpa dit med dina hudutmaningar. Här finns t ex Pre & Post, mitt favoritserum som fungerar tillsammans med vilket märke du än har för tillfället och som är framtaget för att bygga upp huden igen efter kraftfulla syrabehandlingar men även kultcremen Element Barrier som ser till att huden håller sig i form trots bistert väder.

Annons

Get that festive skin glow från Nimue kostar 998 kr, har ett värde av 2500 kr och du hittar den på salonger som har märket i sina behandingar. Lista finns här.

12 Door Advent Calendar, Huda Beauty

I en box inspirerad av makeupartisten och influencerns favoritkristall rosenkvartz får du här en mix av både makeup och hudvård. I en av lådorna finns t ex redaktionens favoritmascara Legit och i en annan hittar du lösfransarna Samantha, en av märkets absoluta storsäljare. En bra kalender att dela på för två kompisar eller kanske mot och dotter då här finns inte mindre än tre paletter.

Annons

12 Door Advent Calendar från Huda Beauty kostar 1949 kr och du hittar den här (reklamlänk).

The More the Merrier Advent Calendar, Benefit

Älskar du smink så är den här färgglada lådan en riktig humörhöjare. Här finns endast minisar men vilka klassiker du hittar i lådorna. Det är primern Porefessional, bronzern Hoola, brynmascaran Gimme Brow, mascaran Roller Lash plus åtta ytterligare favoriter som blir perfekta att preppa resenecessären med. Gillar du mascara? Här får du faktiskt hela fyra stycken! Det är inga knasiga färger, den här kalendern fungerar för alla.

Annons

The More the Merrier Advent Calendar från Benefit kostar 849 kr, har ett värde av 1988 kr och den finns här (reklamlänk).

Holiday Calendar Gift Box, Sensai

En elegant svart ask med 12 lådor med illustrationer inspirerade av naturen får du i den här lyxkalendern. I lådorna väntar också hudvård och makeup i lyxklassen, som senaste 38°-mascaran med volymeffekt, läppräddaren Total Lip Treatment och en hel rutin till huden med allt från härlig dubbelrengöring till ljuvlig ansiktscreme från Absolute Silk-serien.

Annons

Holiday Calendar Gift Box från Sensai kostar 2549 kr och du hittar den här (reklamlänk).

Advent Calendar 2021, Bobbi Brown

julkalender med mix av makeup och hudvård från bobbi brown

Ännu en mindre kalender för makeupälskaren men här med fokus på läppstift och glow. Här finns t ex kultklassikern Shimmer Brick i Bronze tillsammans med eleganta Luxe Lip Color i Neutral Rose samt det underbara skuggstiftet Long-Wear Cream Shadow Stick som är perfekt att lysa upp ögonen med till de kommande helgernas fester. Och mycket mer. Förutom 8 makeupprodukter och ett verktyg har du även tre hudvårdande produkter, t ex makeupartisternas favorit Vitamin Enriched Face Base som både är en ansiktscreme och en primer i ett.

Advent Calendar från Bobbi Brown kostar 1798 kr, har ett värde på mer än 2500 kr och du hittar den här (reklamlänk).

På jakt efter årets finaste julpynt 2021? Här har ELLE Decoration samlat de bästa köpen i alla kategorier

Annons