Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

4 hudkurer att kickstarta hösten med

12 aug, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografalexandr podvalny/pexels
kvinna som njuter av solljuset
Mycket sol och lite slarv med rutinen är lätt hänt på semestern. Lägg in en kur med extra krut för att motverka skador och boosta huden så den är redo när vädret växlar.
Annons
TV: Så håller du stilen - 5 smarta modetipsBrand logo
TV: Så håller du stilen - 5 smarta modetips

Förutom att huden fått en hel del sol den här sommaren så brukar det för många bli lite så och så med rutinen under semestern. För att motverka eventuella solskador, förbereda inför hösten och komma tillbaks i hudvårdssadeln igen är en snabb kur en smart idé. Men det gäller att välja med omsorg. Du vill inte gå på en alltför kraftfull variant som raderar ut den fina färg du fått under sommaren. Här är fyra hudvårdskurer som förutom att bevara huden solkysst är enkla att använda, behagligt lätta i känslan och ger riktigt fin effekt på bara någon vecka.

Annons

Nyhet! Fixar studsen

10-dagars superkur från Filoga

NCEF-Shot från Filorga är sköna droppar som fräschar upp huden, minskar porerna, jämnar ut hudtonen och förbättrar spänsten på bara 10 dagar. Här får du märkets bevisat effektiva komplex med vitaminer, mineraler och spårämnen som inspirerats av meso-injektion. En toppenkur att lägga in när vädret växlar och huden lätt kommer ur balans.

NCEF-Shot från Filorga kostar 895 kr/15 ml och den finns ANNONS här.

Nyhet! Bättrar på lystern

veckokur med c-vitamin och hyauronsyra

Vitamin C Power Serum är Doctor Babors hyllade ampuller vars koncentrrade formula nu fått uppdaterad formula. Den här veckokuren med C-vitamin, hyaluronsyra och linolsyra ger inte bara riktigt fin lyster. Kollagenet stimuleras och pigmentering dämpas.

Annons

Vitamin C Power Serum är Doctor Babor kostar 675 kr/7 x 2 ml och kuren finns ANNONS här.

Kultförklarad superkur

månadskur med EGF

Vill du verkligen ge huden en grundlig nystart ska du investera i Bioeffects 30 Day Treatment som gör lika gott för en mogen hy som för en känslig. Här är det kombinationen av tre växtbaserade ämnen, bl a extra hög halt av EGF från kornplantan, som kickar igång cellaktiviteten. Förutom att ge betydligt bättre spänst så dämpas rodnader, texturen blir finare, huden får otrolig lyster och fukthalten höjs.

Annons

30 Day Treatment från Bioeffect kostar 2695 kr/3 x 5 ml och den finns ANNONS här.

Plånboksvänlig fuktkur

7-dagars kur för fuktfattig hud

Även om du smörjer in dig ordentligt så brukar mycket sol på sommaren betyda att huden blir torr framåt slutet på semestern. Fortsätt boosta den med fukt. En riktigt bra hjälp är 7-dagars kuren Revitalift Filler Hyaluronic Acid Replumping Ampoules från L'Oréal där hyaluronsyra tillsammans med vitamin B5 har intensivt återfuktande effekt samtidigt som kombinationen också är lugnande. En ampull räcker till hela ansiktet, hals och dekolletage så glöm inte att smörja även nedanför hakan.

Annons

Revitalift Filler Hyaluronic Acid Replumping Ampoules från L'Oréal kostar 199 kr/7 x 1,5 ml och du hittar kuren ANNONS här.

TV: Se 10 tips som får dig att se 10 år yngre utBrand logo
TV: Se 10 tips som får dig att se 10 år yngre ut
Annons