Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Skönhetsredaktörens val: bästa läppenna just nu

07 jun, 2024 
kvinna med bästa läppenna
Med en bra läppenna på fickan kan du fixa allt från snygg kontur till ett perfekt fäste för läppstift. Läs här om våra favoriter.
Annons
Årets feminista 2024: Vad är det bästa med att åldras?Brand logo
Årets feminista 2024: Vad är det bästa med att åldras?

Läppennan är inte bara en bra produkt för att stoppa läppstift från att blöda, grunda med för att få färg att sitta och ge en snyggare nötning. Det är också en av de trendigaste makeupprodukter som finns just nu. Och det märks. Utbudet har fullkomligt exploderat det senaste året och de flesta makeupmärken har släppt nya varianter. Anledning är bland annat att retrolooken från 90-talet med en mörkare kontur är tillbaka. Men det har också skett en utveckling, pennorna i dag sitter bättre, är sköna att använda och multifunktionella.

Annons

Bästa läppennorna – skönhetsredaktörens favoriter

Vilka som ligger i topp? Här är läppennorna som jag helst gett uppdraget att fixa min läpplook de senaste månaderna.

Lip Liner, Sweed

Tätt packade pigment får du i den här ganska mjuka och veganska läppennan. Du kan använda den både till att forma och förstora men den fungerar dessutom fint som läppstift med matt finish om du målar den över hela läpparna. Plus för att den är lätt att vässa och den lilla penseln i ena änden. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Annons

Hollywood Beauty Icon Lip Cheat, Charlotte Tilbury

Hos Charlotte Tilbury finns en av världens mest sålda läppennor, närmare bestämt den brunrosa i Pillow Talk-serien. I våras släpptes en rad nya snygga färger i båda rosa och rött, bland annat den underbara och superheta 90s Pink som passar utmärkt om du vill återskapa den där trendiga retrolooken. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Lip Cheat från Charlotte Tilbury
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

The All-In-One Lipliner, Isadora

Vill du ha en läppenna som är åt det mjukare hållet hittare du den här. Trots sin smidiga konsistens är det här en läppenna du verkligen kan lita på. Färgen sitter där du placerat den. Toppen både som konturvakt och som underlag till vanligt läppstift. Och för plånboken! Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Annons
The All In One Lipliner från Isadora
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Lipliner, Idun Minerals

Smal och lättkontrollerad spets får du i denna hyllade läppenna där den brunrosa färgen Harriet har en förmåga att flyga ut från hyllorna. Det är den perfekta "my lips but better"-nyansen. Den lite krämiga konsistensen gör den skön att bära även för sig själv eller under läppstift och bonuspoäng för att du får en vässare som sitter gömd i andra änden. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Lipliner från Idun Minerals
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Annons

Beauty Evolution Eye & Lip Definer Matte, (M)anasi 7

Gillar du när läppennan är lite hårdare så hittar du ett bra exempel här. Den är rikt pigmenterad, sitter bra, är lätt att vässa för riktigt skarp spets och görs utifrån ett miljötänk med ekologiska ingredienser och certifierat trä. Dessa pennor är dessutom tänkta att vara multifunktionella så du kan också använda dem till andra områden än just läpparna. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Eye & Lip Definer från Manasi 7
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Lip Liner, Babor

Nude Berry är färgen på Babors läppenna som blivit utsedd till "livets läppenna" av makeupartister. Anledningen är att denna kalla rosabruna nyans passar alla men ser lite olika ut på de flesta. Skön att måla med, sitter mycket bra och har en liten pensel du kan mjuka upp hårda kanter eller fördela ut färgen på läppen med. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Lip Liner i Nude Berry från Babor
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Annons