Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Årets första makeupkollektion gör succé

12 jan, 2022 
AvJessica Blockström Hember
FotografMAC Cosmetics
Nya limiterade makeupkollektionen Lunar Luck från MAC.
MAC firar in Tigerns år med nya produkter i magiskt fin förpackning. Vi har testat!
Annons
Allt du vill veta om blue light – så skyddar du digBrand logo
Allt du vill veta om blue light – så skyddar du dig

Den 1 februari infaller det kinesiska nyåret och Tigerns år tar sin början. Det firas med vårfestival men flera skönhetsföretag festar också till det med specialkollektioner ofta med den kinesiska lyckofärgen röd involverad på något sätt. En av de allra finaste kollektionerna det här året hittar du hos MAC.

Lyckobringande färger

ögonskuggspalett från MACs nya makeupkollektion

I Lunar Luck hittar du allt från läppstift, flytande läppstift, palett och highlighter i vackert mönstrad design. Det är mycket rött vilket är den kinesiska lyckofärgen och allt är dekorerat med pioner och tigrar. I paletten får du nio mjuka och lättarbetade skuggor med både matt och metallisk skimmer. Färgerna går från ljust beige till plommon och brons vilket gör att du kan ha dem både vardag som fest. Läppstiften är MACs sköna Powder Kiss med behagligt matt finish. De finns i allt från en ljust beige Maria Montazami-färg till en mer mättad tegelröd och en lysande rosa. Favoriten är dock highlightern som har en krämig puderformula och guldig sand-ton utan något discoglitter. Den ger bara en mjukt snygg lyster till huden som du enkelt sveper på huden utan att behöva vara rädd för att det blir överladdat. Dessutom är den vackert präglad på ytan, så pass att det nästan är svårt att börja använda den och då förstöra mönstret. Här finns också två borstar att investera i. MACs verktyg är alltid bra och dessa extra snygga! I Lunar Luck hittar du bl a en duofiber-borste som ger otroligt skir och vacker finish på allt från rouge till highlighter.

fin highlighter från MACs makeupkollektion Lunar Luck

Fakta: Lunar Luck

Priserna på produkterna i MACs limiterade kollektion är: Powder Kiss Lipstick 210 kr, Powder Kiss Liquid Lipcolour 275 kr, Extra Dimension Skinfinish highlighter 325 kr, Eyeshadow x 9 i Made My Fortune 445 kr, Duo Fibre Blush Brush 365 kr och Blending Brush 225 kr. Du hittar dem exklusivt online här.

Annons